Getty Images
slutimo pomamu

Haljina koju je nosila Meghan Markle sada je u pola cijene, a nosi potpis Victorije Beckham

Niti Meghan Markle nije odoljela komadima britanske dizajnerice Victorije Beckham - svi se sjećaju bijele haljine koju je nosila ovoga proljeća, a sada su se obožavateljice razveselile kada su doznale da navedena haljina dolazi po 50 posto nižoj cijeni.

Komade s potpisom dizajnerice Victorije Beckham voljeli bismo imati u svom ormaru, ali cijene se često ispriječe između nas i njezine odjeće. Prepoznatljiva po strogim krojevima te pencil suknjama i haljinama, estetiku britanske dizajnerice vole sve moderne i trendi žene.

Ako žudite za jednom od njezinih haljina, sada je pravo vrijeme da ih ugrabite jer su na web stranici Victorije Beckham popusti i to do pedeset posto. Najviše pažnje privukla je haljina koju je nosila vojvotkinja Meghan Markle u ožujku ove godine i iako je tek nedavno dostupna po akcijskoj cijeni, veličine već nestaju s web shopa.

LONDON, ENGLAND - MARCH 11:   Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex depart the Commonwealth Service on Commonwealth Day at Westminster Abbey on March 11, 2019 in London, England. The Commonwealth represents 53 countries and almost 2.4 billion people and 2019 marks the 70th anniversary of the modern Commonwealth, enabling cooperation towards social, political and economic development. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Model mini haljine Dolman u bijeloj boji s uzorkom lanca jednostavni je, a elegantni komad kojeg je vojvotkinja u trudnoći nosila uz bijeli kaput i crne salonke, a idealana je za razne prigode. Cijena ove haljine iznosila je nešto više od 12 tisuća kuna, a sada je dostupna po cijeni od 6400 kuna.

Victoria Beckham
Prije 12 800 kn, sada 6 400 kn

Beyonce, Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz također su ljubiteljice komada s potpisom bivše Spice djevojke, a iako se Meghan sviđaju njezini komadi, kazala je kako ne odgovaraju uvijek njezinoj građi zbog torza koji je za njezino tijelo "predug".

Izdvojili smo još neke komade koji se na webu nalaze na akcijskoj cijeni.

Victoria Beckham haljina, prije 18 400, sada 9 200 kn

Victoria Beckham haljina, prije 8 450, sada 3 400 kn

Victoria Beckham haljina, prije 9 650, sada 3 900 kn

Victoria Beckham sako, prije 15 200, sada 7 600 kn

Victoria Beckham baloner, prije 15 200, sada 7 600 kn

Linker
25. travanj 2024 13:14