Cate Blanchett
 Getty Images
modni recept: crno i biseri

Haljina s wow efektom: Cate Blancett je u Veneciji pokazala da je jedna od najbolje odjevenih glumica

Na slavnoj glumici godine se ne vide, a na premijeru filma 'Joker' donijela je dašak holivudskog glamura u crnoj haljini bez naramenica i tako opravdala titulu jedne od slavnih dama s najviše stila.

Na Venecijanskom filmskom festivalu koji se održava do 7. rujna premijerno je prikazan film"Joker", s Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi, glumcem koji je već sada jedan od favorita za nagradu Oskar.

Na crvenom tepihu pojavila se i 50-godišnja glumica Cate Blanchett u modnom izdanju kojem je teško pronaći zamjerku. Couture haljina Armani Privéa stajala joj je kao salivena - crna kreacija širi se u donjem dijelu, ukrašena je poredanim bijelim biserima, a uz profinjenu fizuru valovitog boba i minimalni make-up glumica je izgledala poput dive starog Hollywooda.

VENICE, ITALY - AUGUST 31: Cate Blanchett walks the red carpet ahead of the
Getty Images
Cate Blanchett

Cate je predvodila dolazak poznatih dama u glamuroznim kreacijama kojih na crvenom tepihu nije nedostajalo. Venecijanski crveni tepih nisu preplavile u posljednje vrijeme popularne "gole" haljine koje otkrivaju i više no što bi trebale, već se uzvanice odlučuju na elegantne toalete primjerene crvenom tepihu i događaju. Poput Cate, brojne uzvanice odlučile su se na crne ili bijele haljine, a Zazie Beetz, glumica filma "Joker" privukla je pažnju u bojama i uzorcima bogatoj kreaciji i crvenim naočalama modernih okvira kao statement dodatkom.

VENICE, ITALY - AUGUST 31: Zazie Beetz walks the red carpet ahead of the
Getty Images
Zazie Beetz

VENICE, ITALY - AUGUST 31: Rooney Mara walks the red carpet ahead of the
Getty Images
Rooney Mara

VENICE, ITALY - AUGUST 31: Sara Sampaio walks the red carpet ahead of the
Getty Images
Sara Sampaio

VENICE, ITALY - AUGUST 31: Michelle Hunziker walks the red carpet ahead of the
Getty Images
Michelle Hunziker

Linker
12. travanj 2024 11:10