Hana Huljić
 Promo
nova modna razglednica

Hana Huljić i Domenica splitskim ulicama prošetale ljetne Elfs favorite

U travnju ove godine modni dvojac ELFS kojeg čine Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, napunili su 15 godina stvaralačkog rada na hrvatskoj modnoj sceni. U tom su periodu postali omiljeni kod brojih Hrvatica, a ljeti se posebno veselimo njihovim modnim razglednicama.

Ovogodišnjom, četvrtom po redu razglednicom ELFS-i slave četiri godine postojanja njihovog dućana u Splitu. S nekih se smiješila Viktorija Rađa, s nekih Jelena Rozga, a ove godine svojim objektivom Sonja Dvornik fotografirala nove akterice ove modne priče.

"Ponosni smo na sve naše suradnje tijekom proteklih godina. Svaki put smo se trudili povezati našu modnu priču s osobom koja je na neki način činila cjelinu dijeleći naš stav i viziju. Ipak, naša najveća inspiracija i zadovoljstvo su naše klijentice koje su za nas jedine prave zvijezde zbog kojih ovo na kraju i radimo", kazali su nam proljetos povodom svog 15. rođendana, a osim Zagreba i Splita, njihov dućan ima i riječku adresu.

Promo
Barbara Kurtović

Promo
Barbara Kurtović

Promo
Barbara Kurtović

Ove godine pred objektiv street style fotografkinje stala je modna blogerica Barbara Kurtović i glazbenice Hana Huljić i Domenica Žuvela. Ljubiteljice mode pozirale su u svojim omiljenim ljetnim kombinacijama, dok im je Split poslužio kao odlična modna pista.

Hana i Barbara nosile su duge, elegantne haljine, a Domenica je pozirala u uskom modelu midi haljine s volančićem. Cure su nam pokazale da su ove sezone nezaobilazni modni dodatak i sunčane naočale bijelih okvira - njihove kombinacije iz Splita pogledajte na fotografijama.

promo / Promo
Domenica Žuvela voli decentni nakit i voli se igrati s bojama

Promo
Domenica Žuvela

Promo
Domenica Žuvela

Promo
Hana Huljić

Promo
Hana Huljić

Promo
Hana Huljić

Linker
19. travanj 2024 05:13