Filip Koludrović
svadbena zvona

Helena Šopar uoči vjenčanja osvaja zagrebačkim ulicama

Iako je od vjenčanja sa zaručnikom Vjekom Zadrom dijeli tek nešto više od mjesec dana, hrvatska manekenka i dalje je fokusirana na brend koji vodi sa sestrom Tamarom Rebić, a naušnice iz njihove nove kolekcije nedavno su blistale i na Met Gala večeri.

Krajem lipnja će Helena Šopar, jedna od naših najpoznatijih manekenki i suvlasnica brenda Sopar, zaručniku Vjeki Zadri reći 'da' nakon četiri godine veze, ali pripreme za vjenčanje nisu bile nikakva prepreka da sa svojom sestrom Tamarom Rebić predstavi novu kolekciju njihove modne linije.

Filip Koludrović

Filip Koludrović

Komade iz nove kolekcije odlučile su predstaviti kampanjom naziva "Zagrebačkim ulicama" kako bi pokazale da su njihovi modeli idealni za gradske proljetne i ljetne šetnje. Zvijezde nove kampanje su Helena i Tamara te mlada uzdanica agencije Midiken, Andrea Jurić koja svoju karijeru gradi u Londonu.

Filip Koludrović

Filip Koludrović

Filip Koludrović

Filip Koludrović

Uz dugačke svilene haljine prožete ručnim radom i prozračne kombinezone, sestre su predstavile i liniju modnih dodataka na koje su prenijele motive vezane uz njihov rodni Pag. Naušnice od paške čipke izrađene su u dvije boje - crnoj i bijeloj, te u dvije veličine. Veća naušnica SOL, u prijevodu sunce, zamišljena je da se nosi bez svojeg para, dok manje SAL, u prijevodu sol, dolaze u paru.

Filip Koludrović

Filip Koludrović

Filip Koludrović

Upravo su ti manji modeli, u bijeloj boji, osvojili Helenu Šurić koja je "booking director" američkog Voguea, a nosila ih je na najvažniji modni događaj godine - Met Galu. Ona je naušnice sastavljene od pločice od srebra te ručno rađene paške čipke kombinirala s crnom satenskom haljinom brenda Lanvin.

Linker
15. travanj 2024 20:57