Novinarka i spisateljica Rula Jebreal
Od jutra do mraka

Hit torbe u bojama jeseni koje će podići svaki stajling

Kolekcija za jesen/zimu 2017/2018 talijanske modne marke Carpisa obiluje jesenskim tonovima, a torbe u toploj nijansi narančaste odagnat će sivilo za vrijeme kišnih jesenskih dana.

Ima li boljih ambasadorica za novu kolekciju torbi i ruksaka talijanskog brenda Carpisa od zgodnih i uspješnih Talijanki? Iako vode različite živote, bave se drugačiijim profesijama i njeguju dijametralno suprotne modne stilove obožavaju torbe izrađene od vrhunskih materijala.

Novinarka i spisateljica Rula Jebreal

U zanimljivu modnu jesen punu iznenađenja uvode nas novinarka i spisateljica Rula Jebreal, manekenka Joana Sanz i foodblogerica Alice Balossi - tri žene koje upečatljivim izgledom nadahnjuju na nove početke i avanture te osvajaju prepoznatljivom Carpisa klasikom.

Manekenka Joana Sanz

Torbe su idealan spoj funkcionalnosti i dizajna, bilo da se radi o malim krznenim torbicama koje su hit za večernje izlaske ili ogromnih šoping torbi koje su najpraktičniji izbor za dnevne izazove. U novoj kolekciji prevladavaju zagasite boje - jesenska paleta prepuna je narančastih, smeđih i crvenih tonova, a podižu svaku kombinaciju na profinjen i ujedno trendi način.

Foodblogerica Alice Balossi

Kroz kolekciju naglašene su različite osobnosti žena - baš svaka može pronaći idealnu torbu za svoje potrebe - a hashtagom #MYBAGMYLIFE talijanski brend modnih dodataka dokazuje kako ih je moguće nositi od jutra do večeri i istaknuti se u svakoj prigodi. U nastavku pogledajte 10 hit torbi za jesenske dane.

Linker
23. travanj 2024 12:47