H&M
Za sve prilike

H&M oduševio novom ljetnom kolekcijom: Smislili smo tri jednostavne kombinacije za vruće dane

Do početka ljeta dijeli nas još mjesec dana, što je dovoljno kako bismo obnovili ljetnu garderobu. Ove se godine nose boje sunca - žuta i narančasta, a high street lanac H&M uklopio je upravo njih u svoju novu ljetnu kolekciju.

Iako još uvijek nosimo jakne i nepromočive cipele zbog vremena koje uopće ne podsjeća na proljeće, modni brendovi već su izbacili odlične ljetne kolekcije među kojima se mogu naći komadi savršeni za ljetne stajlinge. High street lanac H&M i ove nas je godine iznenadio veselim i živopisnim haljinama, tunikama, kratkim hlačama i topićima koje možemo kombinirati na mnogo različitih načina.

Posebno zanimljiva je kolekcija badića među kojima smo našli jedan zlatni komad, idealan za partyje na plaži. Kako bismo vam olakšali izbor ljetnih stajlinga, složili smo tri kombinacije za tri prilike.

Na posao sa stilom

H&M
Haljina s printom, H&M, 314,93 kune; Sandale s tankim vezicama, H&M, 314,93 kune; Ceker torba, H&M, 188,93 kune; Ogrlica sa školjkom, H&M, 59,92 kune

Ova lagana haljina s printom savršena je za posao tijekom ljetnih mjeseci. Uparite je s popularnom ceker torbom i otvorenim sandalama na vezanje. Dodatni elegantni štih dat će jednostavna ogrlica s privjeskom u obliku školjkice koja će vas podsjećati na more.

Đir po gradu

H&M
Bijeli top od šifona, H&M, 149,92 kune; Kratke hlače s printom, H&M, 224,92 kune; Bijele japanke, H&M, 224,92 kune; Torba za nošenje preko ramena, H&M, 97,42 kune

Za opuštajuće kave ili šetnje po gradu, idealne su kombinacije prozračnih topova i kratkih, laganih hlača s printom. Kako vam ne bi bilo vruće, na noge stavite japanke te sve začinite veselom, narančastom torbom.

Party na plaži

H&M
Zlatni jednodijelni badić, H&M, 112,42 kune; Suknja s printom, H&M, 149,92 kune; Šešir od pruća, H&M, 112,42 kune; Torba od pruća, H&M, 149,92 kune

Nakon kupanja i sunčanja presvucite se u udobni jednodijelni badić koji vam može poslužiti i kao body. Za party na plaži kombinirajte ga sa suknjom na preklop. Šešir od pruća će vas štititi od štetnih sunčevih zraka, a u šik torbu od istog materijala stat će vam sve potrebno.

Linker
18. travanj 2024 12:52