Promo
OXETTE

Idealan nakit za božićne domjenke i lude partyje

Otvaranjem Adventa prošle je subote i službeno započelo vrijeme najboljih zimskih provoda, božićnih domjenaka te ludih partyja. Omiljene svjetlucave modne kombinacije spremne su za predblagdanske zabave, ali ne smijemo zaboraviti na završni "touch", bilo da se radi o dnevnom ili večernjem looku.

Oxette nakit će biti idealan u kombinaciji s krupnim pletivom, šarmantnom lepršavom bluzom, a osobito s trendy majicom ili puloverom koji otkrivaju gola ramena i vrat, stavljajući tako taj modni dodatak u prvi plan. Osim što se radi o mjesecu ispunjenom partyjima, prosinac je i vrijeme darivanja: dobar komad nakita razveselit će svaku žena koja voli unikatan i elegantan nakit.

Oxette je grčki brend koji je nastao 1998. godine, a impresivnom popisu metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda odnedavno se pridružio i Zagreb. Svaki komad nakita inspiriran je svjetskim trendovima u umjetnosti i modnoj industriji. Neodoljive srebrne, zlatne i bakrene nijanse kombiniraju se s detaljima u trendi bojama, a ove sezone dolaze u širokoj paleti tonova - od jarkih pa sve do nježnih pastelnih.

Pogledajte jedinstven nakit grčkog brenda Oxette!

Linker
25. travanj 2024 06:30