Promo
Inspiriran umjetnošću

Inovativni dizajn i postojana elegancija: Londonski COS pokreće online prodaju za Hrvatsku

COS s radošću najavljuje dolazak na hrvatsko tržište putem online transakcijske trgovine u travnju ove godine.

Inspirirana umjetnošću, ova modna marka sa sjedištem u Londonu, poznata je po kolekcijama koje u savršenom skladu utjelovljuju inovativni dizajn i postojanu eleganciju. S jednostavnošću i funkcionalnošću u prvom planu, svaki odjevni predmet izrađen je da potraje više od jedne sezone.

Promo

Promo

Online trgovina u Hrvatskoj kreće s kolekcijom proljeće/ljeto 2020. koja istražuje upotrebljivost i praktičnost. Kolekcija sadrži inovativne materijale kao što su tkanine obojene biljnim bojama i traper s voštanim efektom. Teksturom i načinom izrade stvoreni su upadljivi efekti s isprepletenim detaljima, a presvučena keper tkanina u kombinaciji s pamukom nova je tehnička ponuda iz koje dolaze istaknuti komadi za sezonu. Zahvaljujući svjesnom unapređenju kvalitete i vrste tkanine u svakoj sezoni, sav pamuk iz kolekcije iz još je održivijih izvora. To uključuje organski, reciklirani i prerađeni pamuk.

Kako bi proslavila pokretanje online trgovine, tvrtka COS udružila se s lokalnim influenserima, Anom Bacinger i Markom Medićem kako bi pokazala svoje omiljene komade iz kolekcije COS na raznim lokacijama u njihovim gradovima.

Promo
Marko Medić

Od 2007. godine tvrtka COS sa sjedištem u Londonu ostala je vjerna svojoj filozofiji – ponuditi visokokvalitetne modne kolekcije s odjevnim komadima koje svatko mora imati u svom ormaru te nove klasike, a sve pod okriljem etosa marke koji podrazumijeva moderan, bezvremenski, funkcionalni i taktilni dizajn. Insipirirana umjetnošću, marka COS rabi tradicionalne metode i nove tehnike za izradu decentnih kolekcija postojane kvalitete.

Ana Bacinger COS
Promo

Predana bezvremenskom dizajnu i inovacijama, tvrtka COS surađuje s etabliranim umjetnicima i onim u usponu, galerijama i kreativnim studijima. Tvrtka COS dosada je imala priliku surađivati na projektima sa Serpentinskom galerijom, Međunarodnim sajmom namještaja u Milanu Salone del Mobile, galerijom Guggenheim u New Yorku, fundacijom Donald Judd Foundation, galerijom Frieze London, fundacijom Dia Art Foundation, međunarodnim sajmom dizajna Design Miami/, modnim markama Opening Ceremony i Mr Porter te umjetnicima kao što su Snarkitecture, Sou Fujimoto, Studio Swine, Wayne McGregor i AFSO / ANDRÉ FU.

Linker
20. travanj 2024 08:11