Karmen Poznić
Sezona darivanja

Inspirirano ljubavlju: Blagdanska kolekcija decentnog nakita domaće dizajnerice

Dizajnerica nakita Iva Viljevac predstavila je novu prigodnu kolekciju ručno izrađenih naušnica, lančića i narukvica s porukom ljubavi.

Minimalistički nakit od srebra i pozlaćene verzije istog, dizajnerica Iva Viljevac ovog je puta kreirala misleći na ljubav kojom smo okruženi u blagdansko vrijeme. Nakit se izrađuje u Hrvatskoj, na što je posebno ponosna vlasnica brenda. "Od iznimno kvalitetnih i elegantnih komada posebno bih izdvojila ručno lijevane, oblikovane i polirane ring naušnice te ogrlice koje krasi privjesak u obliku srca ispunjenog crvenim emajlom. Crvenom bojom željeli smo istaknuti atribute hrabrosti, odvažnosti i snage koji će nadahnuti svaku modernu ženu. Za romantičarke tu su končane lucky charm narukvice te narukvice s perlama i motivima srca i zvjezdica, koji će razvedriti i najtmurnije dane i raspoloženje" izjavila je Zagrepčanka.

Karmen Poznić

Posebna pažnja posvetila se i ambalaži - izrađena je, naime, u obliku kuglice za bor. Unutar tako osmišljene kuglice moći će se upakirati komadi nakita uz prigodnu poruku po želji: Love you to the moon and back, Find happiness in the little things, A very merry Christmas to you... Sav nakit može se pogledati na društvenim mrežama brenda nakita te na web stranici putem koje će se uskoro moći i naručiti.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Linker
20. travanj 2024 14:12