Splash News
KAKAV TRIO!

Irina Shayk, Katie Holmes i Ana Ivanović – ljepotice bez premca na ledenom modnom događanju

Irina, Katie i Ana sinoć su u Veroni prisustvovale zaista posebnom modnom događanju - spektakularnoj prvoj večeri ‘Intimissimi On Ice’, multimedijalnog spektakla na ledu koji predstavlja spoj klasične i zabavne glazbe te mode i ljepote. Ipak, pažnju prisutnih više su plijenile poznate dame u prvim redovima nego događanja na ledu.

Katie Holmes u seksepilnom izdanju prva je zakoračila na talijanski crveni tepih te pažnju privukla ponajviše crnim čipkastim topićem koji je provirivao ispod traper jakne. Gornji dio odjevne kombinacije na koju se odlučila savršeno je odgovarao hlačama visokog struka i širokog kroja, a cijeli su look upotpunile elegantne crne sandale. Otkako je prije nekoliko tjedana konačno svijetu obznanila svoju dugo skrivanu ljubav s kolegom glumcem Jamiejem Foxxom, 38-godišnjakinja ne skida osmijeh s lica.

Splash News
Glumica Katie Holmes na događanju Intimissimi on Ice u Veroni

Na modno – zabavnom spektaklu društvo joj je radila srpska tenisačica Ana Ivanović čije ime posljednjih dana ne silazi s naslovnica tabloida. Naime, nakon što je jedan njemački magazin objavio da je zgodna Srpkinja sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom već četiri mjeseca u iščekivanju prvog djeteta, prati se svaki njezin korak. Danas se pak komentira kako je vijest o Aninoj trudnoći očito bila lažna, jer njezin izgled baš ničime ne odaje da je u drugom stanju. Ili to vrlo vješto skriva. Ana se na Intimissimijevom crvenom tepihu pojavila u crnom izdanju od glave do pete – čipkasti top prikrivala je blejzerom kojeg je vješto kombinirala s mini suknjom i crnim salonkama.

Splash News
Tenisačica Ana Ivanović na događanju Intimissimi on Ice u Veroni

Glumici i tenisačici pridružila se i Irina Shayk, supermodel koji je od 2007. godine zaštitno lice Intimissimija. Svojim sinoćnjim pojavljivanjem svima je pokazala i zašto je tomu tako. Jedna od najseksepilnijih žena svijeta, kako ju nazivaju, zabljesnula je u smaragdnoj toaleti s dubokim prorezom. Boja haljine isticala je njezine prepoznatljive zelene oči, ali i zaručnički prsten od safira. Naime, 31-godišnjakinja je zaručena za glumca Bradleya Coopera s kojim ima šestomjesečnu djevojčicu Leu.

Splash News
Model Irina Shayk na događanju Intimissimi on Ice u Veroni

Linker
14. travanj 2024 03:49