Danijel Galić
Iz Splita s ljubavlju

Iva Jerković romantična u novoj kolekciji Monike Sablić

Lepršavi kombinezoni, maxi hlače, cvjetni uzorak, volani - u novoj kolekciji Monike Sablić nalazi se sve potrebno za proljetno/ljetnu sezonu u romantičnom stilu.

Poznata splitska dizajnerica Monika Sablić izbacila je novu kolekciju ua aktualnu sezonu pod nazivom "From Split with Love".

Danijel Galić

Kolekcija u prepoznatljivom dizajneričinom stilu puna je haljina ženstvenih krojeva, volana, modernih spuštenih ramena, cvjetnog dezena i romantičnih modela koji se poigravaju sa seksipilom, zahvaljujući prozirnom materijalu.

Danijel Galić

Danijel Galić

Bijela, uska haljina, sa širokim naramenicama, sigurno će zapeti za oko mladenkama koje traže netradicionalnu vjenčanicu ili onima koje se nakon ponoći žele presvući u 'malu bijelu haljinu'.

Danijel Galić

Zaštitno lice nove kolekcije lijepa je Iva Jerković, koja je uz dizajnericu u novim kreacijama pozirala pred foto objektivom Danijela Galića u predivnoj Vili Dalmaciji.

Danijel Galić

"Viziju kolekcije imala sam još ove zime. Iva je pravi mediteranski tip žene koja se odlično uklopila u kampanju", rekla je Monika.

Danijel Galić

U kolekciji se nalazi lepršavi kombinezon, jedan od velikih hitova proljeća 2018. godine, maxi hlače s cvjetnim uzorkom, haljine s 3D uzorkom cvijeća, idealne za svečane prigode, i atraktivan komplet hlača visokog struka i topa na jedno rame s puf rukavom, u stilu osamdesetih koji se nedavno našao na pistama brojnih slavnih svjetskih dizajnera.

Danijel Galić

Za make up zaslužne su Bela make up iz salona Larita studio i Violeta Kekezović, dok je cvijeće stilizirao Ivo Radan, a nakit odabrao SNS Design Showroom.

Danijel Galić

Linker
16. travanj 2024 17:04