NOVA KOLEKCIJA

Ivana Mišerić postala zaštitno lice jedinstvenog brenda: 'Nisam minimalist kada je nakit u pitanju, za mene je više - više'

Snažna, iskrena i svoja, radijska voditeljica Ivana Mišerić bila je idealan izbor za zaštitno lice nove kolekcije nakita Golden hour brenda Karat. Kolekcija je posvećena svim ženama koje se svakodnevno bore s raznim preprekama na putu do uspjeha i često premalo misle na sebe.

Nakit je oduvijek bio modni dodatak kojim su prvenstveno žene naglašavale svoju ljepotu te iskazivale svoju snagu i stav koji je društvo često željelo zagušiti. Upravo ta snaga bila je glavna ideja iza nove Golden hour kolekcije koju je brend Karat posvetio svim ženama koje se svakoga dana suočavaju s raznim negativnim porukama.

Kampanja za kolekciju, snimljena u novootvorenom hotelu "Park" u Jurišićevoj ulici u Zagrebu, prenosi poruku da je svaka žena magično biće kojoj društvo ne smije narušiti vjeru u sebe i da treba nastaviti još jače naprijed. Ivana Mišerić jedna je od žena koja njeguje ove vrijednosti te je zbog toga bila idealna za zaštitno lice kampanje. Svojim vlastitim radom postigla je sve u životu i nije odustala neovisno o tome koliko su velike bile prepreke pred njom.

Kako obožava nakit, nije dugo razmišljala hoće li se pridružiti Karat timu. "Kad me Rene nazvala čak nisam prvo pogledala nakit nego sam slušala nju da je osjetim. I to mi je prvo sjelo. Onda sam vidjela nakit, potom otišla u Osijek da upoznam proizvodnju i cijeli tim. Mogu vam reći da je ovo vrhunska priča, topla, obiteljska iza koje stoje vrijedni i dobri ljudi koji rade prekrasan nakit", rekla je radijska voditeljica koja nakit bira po jedinstvenosti, a Karat je, kako je rekla, upravo to - poseban, jedinstven i drukčiji.

Golden hour kolekcija sadrži 18 karatnu pozlatu već poznatih srebrnih kolekcija "Like a Star", "Geometry" i "Edgy Perls" te će savršeno pristajati svakoj ženi koja želi upotpuniti trendi ljetne outfite. Osim što je moderan, napominje Ivana, Karatov nakit je i dugovječan. "Karatov nakit je dovoljno trendovski, a opet dovoljno dugovječan da ću ga moći uvijek nositi. Ne volim se odvajati od stvari koje su mi drage, zato ću ove prstenčiće nositi dokle god mi stanu na prste, a naušnice dok mi ih prijateljice ne otmu jer me stalno ispituju za njih. Volim nositi puno nakita, nisam minimalist u ovom polju, za mene je više - više", poručila je Ivana.

Još jedna poruka kojom se Karat nakit izdvaja od ostalih jest iskrenost, koja je za Ivanu jedna od najvažnijih osobina u postizanju svojeg cilja. "Nekad me iskrenost koštala glave, ali ne odustajem od toga. Iskrenost prema sebi i drugima, rad, rad i rad. Treba vizualizirati svoje ciljeve, ne odustajati od snova, ne postavljati si granice i ne dati se povući prema dolje. Meni su na početku karijere govorili da nisam dovoljno dobra. Pretvorila sam kritiku u motivaciju, zainatila sam se i još vise radila. Tako sam došla do ovoga gdje sam danas", priznala je i poručila ženama da se više okrenu sebi i svojim željama i prije svega - ne boje se ničega.

"Volite sebe da biste mogle voljeti druge. Nemojte se bojati svijeta, istražujte ga. Prihvatite sve svoje nedostatke, znajte svoju vrijednost. Svaka žena je lijepa, zato nemojte robovati trendovima, standardima i očekivanjima. Ljepota ljudskog karaktra je u neodustajanju. Dajte sve od sebe da ostvarite u što vjerujete, držite do sebe i počastite se. Budite žena koja sama sebi kupi nakit i ne čeka nekoga drugoga da to napravi", poručila je.

Linker
24. travanj 2024 15:46