Tonći Čerina
Tonći Čerina

Žanamari Lalić

trend koji traje

Jedna kratko, druga usko: Ovako traper nose Žanamari i Andrea Šušnjara

Domaće pjevačice u Splitu uživale su na druženju povodom otvaranju novog dućana donjeg rublja i pidžama te se odijenule u vječni traper, no na sasvim drugačije načine.

Traper hlače, suknja, košulja ili jakna...Traper se danas nosi u raznim kombinacijama (pa i traper na traper), no jedni od omiljenih komada ostaju traper suknja i klasične jeans hlače.

Uz neke nove krojeve i one koje smo uzeli iz modne prošlosti, skinny traperice poznate Hrvatice i dalje obožavaju jer će one najbolje istaknuti figuru. Žanamari Perčić odlučila se za sportsku eleganciju i model s poderanim detaljima sparila s kožnom jaknom i crnim modnim detaljima, dok je košulja s imitacijom zmijske kože bila efektni dodatak kombinaciji.

Tonći Čerina

Žanamari Lalić

U traper je uskočila i Andrea Šušnjara, pjevačica Magazina, koja je za predstavljanje nove Lunaria trgovine u Splitu odabrala komad koji trenutno vole sve trendseterice i nosila ga u romantičnom stajlingu. Isprani traper sve je popularni u ovoj godini, a mini suknja i proljetna bluza cvjetnog uzorka čine provjereni spoj koji uvijek pali. Dozu romantičnog izgleda pjevačica je postigla i pletenim otvorenim gležnjačama na petu.

Tonći Čerina

Andrea Šušnjara

Djevojke su se družile s poznatim licima naše scene poput Ane i Joleta Čaglja, Renate Lovrinčević Buljan, Ines Nosić, Gianne Apostolski i ostalih, a dašak atmosfere s druženja donosimo u galeriji.

Tonći Čerina

Ana i Jole Čagalj