Marko Petrović
KOLEKCIJA ORION

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica nosi minimalistički nakit

Nova kolekcija nakita Lana and Love krasi manekenku Lidiju Lešić, a komadi će oduševiti svaku ljubiteljicu minimalizma.

Prvom kolekcijom je osvojila sve zaljubljenice u minimalizam pa dizajnerica nakita Lana Klipa nastavlja putem kojim je krenula. Kako je od samog početka prsten sa simbolom zvijezde i biserom zbog svoje traženosti postao zaštitni znak brenda Lana and Love, dizajnerica je ponovno ponudila omiljeni simbol kojem je sada posvetila čitavu novu kolekciju. Linija nakita nazvana je Orion prema zviježđu koje krije tajnu nastanka svih zvijezda i svjetova.

Marko Petrović /

Marko Petrović

Zviježđe Orion često je opisivano kao najsjajnije zviježđe čime se savršeno uklapa u priču koja inspirira ovu dizajnericu. Njena vječna inspiracija je jednostavna i decentna žena s dozom tajanstvenosti, a upravo takva je i manekenka Lidija Lešić, čija se jednostavnost idealno poklapa s minimalističkim nakitom. I ovu kolekciju odlikuje uporaba srebra, zlata, poludragog kamenja i kristala, a dodatak kolekciji bit će i prestižni ohridski biseri kojima svojevremeno nije odoljela ni engleska kraljica Elizabeta.

Marko Petrović

Marko Petrović

Kvalitetu ručno rađenog nakita prepoznale su žene diljem Europe, a uskoro će biti dostupna i kolekcija za muškarce: u ponudi će se naći narukvice koje će biti nosive u svim prilikama.

Marko Petrović

Marko Petrović

Linker
24. travanj 2024 19:28