Unsplash
Unsplash

SVAKAKO ĆEMO ISPROBATI

Jednostavan trik sa super rezultatima: Bijelim tenisicama u trenu vratite stari sjaj!

Osim želje za snježno bijelim zubima, jednako je važno važno imati i bijele tenisice! Zbog toga smo pronašli odličan trik kako bi uz minimalan trošak vaše omiljene i udobne tenisice vratili u život, a koji je osvojio internet.

Uvijek se dobro s vremena na vrijeme podsjetiti odličnih trikova pomoću kojih vaše tenisice mogu biti bijele poput nedirnutog snijega, a još je bolje kada se radi o sredstvima koje možete pronaći kod kuće. Trik koji će ih vratiti u život vrlo je jednostavan, a potrebne su samo soda bikarbona, deterdžent i dječji puder.

--> Neobičan trik za uklanjanje neugodnog mirisa iz cipela zaludio internet

Svoje bijele, platnene tenisice za početak dobro isperite vodom. Uzmite deterdžent i sodu bikarbonu pa ih izmještajte u posudi u omjeru 1:1,5 u korist deterdženta.

Unsplash

Pastu dobro utrljajte koristeći četkicu za zube pa tenisice ostavite neko vrijeme kako bi je upile. Nakon toga ih ponovno isperite vodom ili stavite u perilicu za rublje te kad se osuše, za još bolji rezultat, napudrajte ih dječjim puderom. Nakon toga moći ćete gledati svoje tenisice samo sa sunčanim naočalama.