Nakit iz domaćih radionica

Jesenska kolekcija narukvica koje nikad nećete skidati

Prijateljice iz studentskih dana Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Šančić, prije 5 su godina postale poslovne partnerice, a u njihove kreacije od neuništivog pleksiglasa zaljubile su se hrvatske trendseterice. Nema sumnje kako će kreativke koje stoje iza brenda Sexy Plexy novom kolekcijom osvojiti i nove obožavateljice.

Zagrebačke arhitektice prije pet su godine osnovale brend nakita Sexy Plexy, a u međuvremenu su predstavile više od 15 kolekcija narukvica i delikatnih lančića od pleksiglasa te izradile dvije kolekcije od srebra. Nakon što su se poigrale s plemenitim metalom, staklom, poludragim kamenjem i kožom "pod čekić" im je ponovno došao omiljeni materijal, a privjeske ove jeseni krase i romantični natpisi.

Kolekcija "Wish A Wish" sastoji se od narukvica izrađenih od svilenog konaca na koji Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Šančić nižu privjeske od čvrstog pleksiglasa. U moćan materijal zaljubile su se još tijekom dana provedenih na Arhitektonskom fakultetu, a prepoznatljivi privjesci djetelina, zvjezdica i srca nanizani na konac ili lančić osvojili su srca brojnih hrvatskih trendseterica.

Decentne narukvice zamišljene su tako da pristaju svakom outfitu i svakoj prigodi pa se nikad ne skidaju, a ljubiteljice minimalizma oduševit će i mini verzije privjesaka. Narukvice s natpisima Love, Happy, L'Amour i Wish mogu se, osim po komadu, kupiti i u kompletu po tri, a u prodaji su i kompleti lančića i narukvica. Nova se kolekcija, ali i ostatak ponude, može pogledati i naručiti putem društvenih mreža i službene stranice brenda Sexy Plexy.

Linker
19. travanj 2024 20:30