Instagram
unikatna i posebna

Juraj Zigman nam je otkrio detalje Elline vjenčanice: 'Znao sam da je točno ovakva haljina za nju!'

Ella Dvornik i Charles Pearce sve su iznenadili objavom o vjenčanju. Napravili su to na svoj poseban način, a posebna je bila i njezina vjenčanica koju je za veliki Ellin dan kreirao riječki dizajner Juraj Zigman.

Jedna od naših najpoznatijih influencerica i dizajner koji je ostvario uspješne suradnje i sa svjetskim zvijezdama svoje dugo poznanstvo zaokružili su vjenčanicom koju je Zigman kreirao za nju. Kako nam je rekao, znaju se jako dugo i s Ellom je bilo lijepo raditi pa je ova prilika došla kao točka na i divne suradnje koja traje.

'Htio sam napraviti nešto otkačeno i drugačije, no s 'zigmanovskim' elementima jer je i ona takva i znao sam da ona to može nositi - slatka i otkačena haljina bila je njezina želja', rekao nam je Juraj. Za mini, ali raskošnu vjenčanicu koristio je materijale poput tila, čipke i svile. Nimalo klasičnu bijelu vjenčanicu, koja je s prednje strane bila kraća, a otraga je krasi duži šlep, Ella je nosila uz cipele Jimmyja Chooa. Ispod čipkanog korzeta haljina je ukrašena svilenim detaljima, a leđa su bila otvorena.

'Jako sam zadovoljan kako je vjenčanica ispala i mislim da je Ella izgledala odlično', nadodao je dizajner koji se može pohvaliti suradnjom s zvijezdama poput Nicky Minaj i Bebe Rexhe.

View this post on Instagram

#weddingdress #corsetdress #dress #corset #zigman

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

'Ella je odlučila naručiti vjenčanicu kod mene, poštujem želje svake klijentice i za svaku radim unikatnu vjenčanicu jer je svaka jedinstvena, baš kao i Ella', rekao je i nadodao da nije bilo nikakvih problema kod izrade vjenčanice, kao niti da se nisu razilazili u mišljenjima.

Linker
16. travanj 2024 11:30