Daniejl Galić
U tvojim mislima

Kanari? Hvar? ELFS-i pozivaju da uz njihove glamurozne modele mislima otputujete gdje želite

Atraktivna Claudia Antičević na novim modnim fotografijama dvojca ELFS predstavlja savršenu dotjeranu heroinu spremnu za luda ljetna uzbuđenja!

'Ja ću budan sanjati', kao da govore novi vizuali iz kreativne radionice poznatog hrvatskog dvojca ELFS, koji pozivaju na modnu igru.

Danijel Galić

Fotograf Danijel Galić studijske je fotografije kojima dvojac predstavlja svoje najnovije modele, zamislio kao prazno slikarsko platno kojim se, kao u zamišljenoj video igrici možete poigrati te iza manekenke zamisliti Portofino, Brač, Miami, ili ljetnu destinaciju na koju ćete upravo otputovati.

Danijel Galić

"Znamo da je vječni problem što odjenuti, a pogotovo na godišnjem kada želimo da je sve savršeno", kažu dečki iz poznatog dvojca, a njihove nove kreacije sve su samo ne obične i bezlične.

Danijel Galić

Za dnevne šetnje po rivi predlažu vječne prugice, šarene suknje u spoju s bijelim T-shirtom i superpopularna power odijela u upečatljivoj boji poput fuksije, dok za romantične večeri predlažu koktel haljinice, žutu čipku, saten i za glamur neizostavne šljokice.

Danijel Galić

Pred objektivom ove zamišljene scene dočarala je Claudia Antičević (Thalia model), za make up je zadužen Marko Tolić, a frizuru potpisuje Marko Constantini.

Daniejl Galić

Uživajte u ljetu koje ELFS kombinacije dodatno uljepšavaju!

Danijel Galić

Danijel Galić

Čitajte i...

Sašijte vlastitu haljinu! Krojni arak modnog dvojca Elfs potražite uz novi broj magazina Gloria

Drzak, moćan, seksi: Uzorak koji nikada nije izgledao bolje, a poznate dame nose ga besprijekorno

Sad je prava prilika: 10 vrućih komada sa sniženja koji će vas pretvoriti u kraljicu stila

Linker
19. travanj 2024 03:58