H&M
Uskoro u trgovinama

Kolekcija H&M-a i poznatog svjetskog dizajnera ostavit će vas bez daha: Već znamo koje komade želimo

Suradnjama s poznatim svjetskim dizajnerima H&M je napravio odličan marketinški potez jer mnoge trendseterice žele imati neki dizajnerski komad, no nisu u njega spremne uložiti onoliko novca koliko obično stoje luksuzni komadi pa si na ovaj način mogu ipak ispuniti želju. Za najnoviju suradnju high street lanac je za najnoviju suradnju izabrao Giambattistu Vallija, poznatog po glamuroznim kreacijama prepunih ženstvenosti.

Omiljen high street lanac žena diljem svijeta, H&M, krenuo je u još jednu suradnju s poznatim dizajnerima, ovoga puta s Giambattistom Vallijem. Poznat je po ekstravagantnim, raskošnim haljinama koje naglašavaju ženstvenost, koje je dizajnirao i za ovu suradnju. Pretkolekcija je bila dostupna ljetos, a 7. studenog stiže cijela kolekcija za žene i muškarce u fizičke i online H&M trgovine.

H&M

H&M

U ženskoj kolekciji prevladavaju haljine od tila i čipke s mnoštvom romantičnih detalja, kao i jaknice od kombinacije kože i krzna, kaputići s vezom, nekoliko suknji i bluza te modni dodaci poput torbica, marama, nakita i čarapa s printom logotipa. Što se tiče muške kolekcije, prevladavaju jakne različitih materijala, od kojih se posebno ističe parka jakna s motivom slika iz 17. stoljeća. Tu su još i hlače, bokserice i čarape sa životinjskim i uzorcima cvijeća.

H&M

H&M

Raskoš i glamur je ono što Valli uvijek donosi na modnu pistu pa čak i kada surađuje s high street lancem. "Nisam dizajner koji odijeva ljude za posao. Moja zajednica je jet set. Uzbuđuje me ideja kada ljudi kroz odjeću putuju iz jedne zemlje u drugu, iz jedne kulture u drugu. Ne radim za modu, radim za stil. Želim ljudima dati mogućnost vlastitog stiliziranja odjeće kako bi im u njoj bilo što ugodnije. Moda previše određuje look. Kada dizajniram, ostavljam prostora ljudima da ga popune svojom jedinstvenom osobnošću", izjavio je dizajner za Vogue.

U galeriji pogledajte neke najzanimljivije komade iz kolekcije.

Linker
14. travanj 2024 11:43