Gabrijela Pilić, Slavko Sobin, Korana Gvozdić
 Promo
NA PREDSTAVLJANJU NOVE KOLEKCIJE

Korana Gvozdić oduševljena capri hlačama, Slavko Sobin priznaje: 'Zimsku sezonu provodim u pidžami'

Zadnje izdisaje ljeta brend C&A je iskoristio da na otvorenom predstavi novu kolekciju za sezonu jesen/zima. Pred brojnim uzvanicima, među kojima su bili Korana Gvozdić i Slavko Sobin, na terasi šarmantne La Grme, u park-šumi Grmoščica, modeli su prošetali u hit komadima nove modne sezone.

Moto nove kolekcije je We believe in fashion, a predstavljena je u impresivnom ledenom C&A Collectiom Roomu gdje su na lutkama u pokretu bili izloženi ključni komadi.

U novoj sezoni očekuju nas klasični krojevi i karirani uzorci, a inspiracija za novu kolekciju bile su modno odvažne sedamdesete i osamdesete godine prošlog stoljeća, u kojima je moda odigrala značajnu ulogu u osnaživanju pojedinaca. Flis, samt i pletivo imaju glavnu riječ kada su u pitanju materijali, dok od boja prevladavaju žuta i smeđa. Prisutne su i toperice jarkih boja te puloveri inspirativnih natpisa poput "Kind is cool" i "C'ect l'histoire de la vie". Kaputi i sakoi na dvostruko kopčanje odlično idu uz karirane šalove i crne chelsea čizme ili čizme visokih potpetica sa zmijskim uzorkom.

Promo

predstavljanje nove kolekcije C&A Autumn/Winter 2019 / Kuglana, Park suma Grmoscica - La grma / Zagreb 29.08.2019. / foto: Maja Jurovic /
Maja Jurović

predstavljanje nove kolekcije C&A Autumn/Winter 2019 / Kuglana, Park suma Grmoscica - La grma / Zagreb 29.08.2019. / foto: Maja Jurovic /
Maja Jurović

predstavljanje nove kolekcije C&A Autumn/Winter 2019 / Kuglana, Park suma Grmoscica - La grma / Zagreb 29.08.2019. / foto: Maja Jurovic / modna revija
Maja Jurović

Koranu Gvozdić su najviše oduševile capri hlače kariranog uzorka koje svojim retro krojem visokog struka odišu ženstvenošću i elegancijom.

-Hlače su mi uvijek prije haljine - s osmijehom na licu priznala je Korana, koja je uživala i u nastupu glumca Slavka Sobina koji je s Gabrijelom Pilić, svojom partnericom iz showa "Ples sa zvijezdama" zaplesao cha-cha-cha na pjesmu "Sex Bomb".

predstavljanje nove kolekcije C&A Autumn/Winter 2019 / Kuglana, Park suma Grmoscica - La grma / Zagreb 29.08.2019. / foto: Maja Jurovic / Slavko Sobin i Gabriela Pilic
Maja Jurović

- Kolekcija je možda malo previše urbana za mene. Sezonu jesen/zima provodim ili u kostimu na setu ili u pidžami – priznao je glumac, što se nije dalo zaključiti iz njegovog elegantnog izdanja u kojem je došao na reviju.

Linker
12. travanj 2024 18:35