Victoria Beckham
Victoria Beckham Beauty

Kozmetička kolekcija Victorije Beckham napokon je vani! U neke proizvode odmah ćete se zaljubiti

Otkad je Victoria Beckham otkrila da pokreće svoj beauty brend, mnoge njezine obožavateljice s nestrpljenjem su čekale lansiranje njezine kozmetičke linije. Sada je napokon dostupna, a sadržava sve esencijalne proizvode za potrebe žene.

Kao što je mjesecima najavljivala na svom Instagram profilu, dizajnerica Victoria Beckham napokon je lansirala dugoočekivanu liniju kozmetike. Nebrojeno je puta istaknula kako ju je razvijala godinama, paralelno uz svoju modnu liniju.

Victoria Beckham (victoriabeckham / 12.09.2019): 2 days to go.. @victoriabeckhambeauty x VB, Image: 470617841, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face to Face
Profimedia, Face to Face

"Želim pomoći ženama da je lijepo osjećaju izvana i iznutra tako što ću im pružiti must have proizvode za šminkanje, njegu kože i parfeme za koje i ja smatram da moram imati u životu", kazala je.

Victoria odnedavno ima i svoj beauty kanal na YouTubeu, gdje je već otkrivala svoju rutinu njege lica i nanošenja make-upa. Bivša Spajsica i supruga Davida Beckhama iza sebe već ima iskustva u beauty području - 2016. je surađivala s brendom Estée Lauder.

Victorijina kolekcija sada uključuje samo proizvode za oči - četiri palete sjenila različitih nijansi i zanimljivih naziva "Tuxedo", "Signature", "Royal" i "Tweed" satenske-mat teksture, kremasta sjenila sa šljokicama u četiri nijanse obogaćena kristalima te olovka za oči u tri nijanse.

Victoria Beckham
Victoria Beckham "Tweed" paleta, 340 kuna

Victoria će s vremenom nadopunjavati kolekciju proizvodima za usne, lice i njegu tijela te je istaknula da su svi veganski i cruelty free. Ambalaža definitivno simbolizira Victorijin stil - jednostavan, a sofisticiran te će oduševiti svaku ljubiteljicu šminke. Što se tiče cijena, one su u rangu high end brendova što se moglo i očekivati pa ćete za paletu sjenila morati izdvojiti oko 300 kuna, za mono sjenilo oko 200 kuna te za olovku za oči oko 160 kuna.

Cjelokupnu kolekciju možete nabaviti na službenoj stranici Victoria Beckham beauty.

Victoria Beckham
Victoria Beckham "Signature" paleta, 340 kuna

Victoria Beckham
Victoria Beckham "Royal" paleta, 340 kuna

Victoria Beckham
Victoria Beckham "Tuxedo" paleta, 340 kuna

Victoria Beckham
Victoria Beckham "Onyx" sjenilo, 226 kuna

Victoria Beckham
Victoria Beckham "Blonde" sjenilo, 226 kuna

Victoria Beckham
Victoria Beckham "Midnight" sjenilo, 226 kuna

Victoria Beckham
Victoria Beckham "Mink" sjenilo, 226 kuna

Victoria Beckham
Victoria Beckham olovka za oči "Bordeaux", 163 kune

Victoria Beckham
Victoria Beckham olovka za oči "Black", 126 kuna

Victoria Beckham
Victoria Beckham olovka za oči "Bronze", 126 kuna

Linker
18. travanj 2024 20:55