A'MARIE PROLJEĆE/LJETO 2017.

Lepršavi komadi iz snova za nadolazeću toplu sezonu

Maja Kljaić
Svaka nova sezona najavljuje promjene kod brenda A'marie. Ovo proljeće i ljeto još je opuštenije i razigranije, upotpunjeno dizajnerskim rješenjima i detaljima koji odjevne komade čine zanimljivima iz svih perspektiva. A'marie novu kolekciju bazira na lepršavim ljetnim haljinama, koje su sve samo ne obične.

Nova kampanja snimljena je u poznatoj Galićevoj zgradi u Zagrebu, u Vukovarskoj ulici, koja je poznata kao arhitektonski spoj funkcionalnosti i modernizma te se kao takva pokazala idealnom za pozadinu novih modela iz kolekcije proljeće/ljeto 2017. Baš poput ove arhitektonske građevine iz pedesetih godina, nova A'marie vizija pronalazi sličnosti u funkcionalnosti i modernosti izrade.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Funkcionalnost je vidljiva na prvu, a igra upečatljivim materijalima i brojnim novitetima poziva na naprednije poimanje mode. Tako prorezi na haljinama otkrivaju kožu, baš poput prozorskih okna koji propuštaju svjetlost, a boje u kolekciji i geometrijski oblici vuku poveznicu s unutarnjim prostorom.

Maja Kljaić

Glavnu ulogu igra niz šarenih i atraktivnih printeva koji privlače na prvi pogled, prizivaju ljeto te se nadovezuju na prethodnu kolekciju. Cvijeće, cvjetni buketići, lišće i životinjice na svijetlim, puderastim i tamnijim materijalima nadopunjavaju prorezi, cifovi i rips trakice koje se vežu u mašne, naglašavajući struk, leđa i ramena. Otkriveni dijelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim.

Maja Kljaić

Svila, viskoza, lagani i čvrsti pamuk, mikromodal, čipka prekrivena metalik ljuskicama te končani materijali, svi ugodno pristaju uz kožu i dozvoljavaju joj da diše u toplim mjesecima. Osim toga, krojevi su laki za nošenje jer su jednostavni, s dozom asimetrije, a krasi ih raskošan dezen zbog kojeg će svaki styling biti vrhunski.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Baloner kao omiljena inspiracija dizajnerice u ovoj kolekciji je zadržao svoju klasičnu formu, ali ukrašen nizom gumbiju koji ga odmiče od klasike, ovoga puta se našao i u floralnom printu i u crnoj brušenoj svili. Isto tako i reinterpretiran u bijeloj košulji od brušene svile kao još jedan komad koji je vječan i multifunkcionalan. Svaka topla sezona je nezamisliva bez bazučnih komada, tako da kolekcija donosi i končane veste-haljine, jednobojne tunike i haljine od mikromodala, također ukrašene rips trakama čijim se vezanjem stvara nova modna priča.

Maja Kljaić

A'marie za ovo proljeće voli spajati više vrsta materijala u jednom modelu te naglašavati detalje koji čine razliku u dojmu te time daju prepoznatljiv potpis brenda. Žene koje nose A'marie dizajn nije teško prepoznati u masi.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Dizajnerica donosi i ruksake sa svojim potpisom napravljene od nepropusnog materijala za kišne kabanice s metaliziranim ručkama i mašnama. A'marie u kolekciji nastavlja suradnju s hrvatskim brendom nakita od naočalnih leća Si Eter, te najavljuje novu – marame za pse u suradnji s brendom dawg.swag.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Maja Kljaić

 

Kampanju potpisuju;
Fotografija; Maja Kljaić
Make-up; Simona Antonović
Model; Ena Čuček (Midikenn) i pas Carlos
Art direkcija; Martina Marinić

Nova kolekcija dostupna je u trgovini Amarie – Gundulićeva 19 i online.