Zvonimir Ferina
DIZAJN O KOJEMU SE PRIČA

Ljeto nije otkazano! Iz ''Charlie designa'' stiže ljetna kolekcija koja će vas oduševiti

Beware I'm Beautiful, nova je kampanja ''Charlie designa'' o kojoj se već šuška u modnim krugovima, a mi vam donosimo prekrasne komade koje svakako zaslužuju biti u vašem ormaru.

Prepoznatljiva Charlie estetika zaživjela je u predivnoj modnoj priči. Monokromatski pristup koji svoj vrhunac doživljava upravo u bijelim komadima, podsjetnik je da nam stiže ljeto.

Zvonimir Ferina
Svi ljubitelji ove dizajnerske kuće poručuju kako je zaživio i online shop.

Lookbook pokazuje lakoću kombiniranja bazičnih Charlie komada, igru prozirnog i punog, oversized komade kao ultimativni must have, pročišćenu estetiku te završnu ručnu izradu, prizivajući slow fashion.

Zvonimir Ferina
Cahrlie design

Svi zaljubljenici u Charlie konačno će doći na svoje jer je upravo zaživio online shop. Vrijeme ne može biti bolje, u beskontaktnom vremenu dostupna je aktualna kolekcija, a s vremenom će se tu naći i bestselleri prijašnjih kolekcija.

Zvonimir Ferina
Charlie design

Od sljedećeg tjedna klikom miša bit će dostupna i aktualna kolekcija Spirit by T.B. _ Tomislava Bahorića.

Inače, vlasnica ''Chaeli designa'' je Loredana Bahorić, a tijekom nedavnog intervjua za Jutarnji List na pitanje je li ostvarila sve što je zamislila rekla je: '' Na prvu bih rekla da jesam, da, ali kad malo razmislim... nisam sigurna. U nekom kratkom periodu mira u kojem mislim: e, sad je to to, ja zapravo već lagano tražim nešto novo - joj, ovo bi bilo zanimljivo, mogla bih... Je li to uopće moguće, kaže li itko ikad: e, sad je kraj, to je to?'', rekla je Loredana.

Boris Kovacev / CROPIX
Loredana Bahorić

S nestrpljenjem očekujemo nove projekte ove inspirativne kreativke. Loredana Bahorić davno je ponijela titulu modne ikone hrvatske scene, a njen avangardni stil nije samo ono što osobno preferira već je utkan u njen brend, koji promovira modu na najljepši način ukazujući ženama kako da izgrade svoj stil i budu jedinstvene.

Čitajte i:

Još jedna magična priča Charlie Designa i Mare Milin

Bacite pogled na originalnu novu kolekciju domaćeg brenda Charlie

Tri desetljeća kultnog modnog brenda dizajnerice Loredane Bahorić

Otvorena slavljenička izložba u rodnom gradu dizajnerice

Magična zimska priča u nepogrešivoj crnoj boji

Avangardna kolekcija domaćeg brenda koja ostavlja trag

Zaljubljeni kao prvog dana: Jason Statham svoju 20 godina mlađu anđelicu ne ispušta iz ruku

Linker
12. travanj 2024 09:07