SPINELLI KILCOLLIN

Luksuzni minimalizam koji se nosi svaki dan

Sarah Jessica Parker, Heidi Klum i Oprah Winfrey neke su od slavnih osoba koje nose minimalističke komade brenda Spinelli Kilcollin, dok je njihova najveća obožavateljica model i glumica Emily Ratajkowski.

Spinelli Kilcollin je američki luksuzni brend nakita sa sjedištem i proizvodnjom u Los Angelesu. Možda će se većini na spomen luksuza stvoriti slika o nečem raskošnom, velikom i svjetlucavom. No, dizajneru Yvesu Spinelliju, rođenom Havajčaninu, pošlo je za rukom predstaviti jednostavan minimalistički nakit koji odiše elegancijom i luksuzom. Iako je dugi niz godina radio u modi i prodaji, tek je 2010. godine odlučio početi izrađivati nakit. Njegov brend Spinelli Kilcollin u kratkom je roku osvojio kutijice za nakit klijentele iz cijelog svijeta.

>

@sarahjessicaparker wearing the Carina Gris ring! #spinellikilcollin

A photo posted by Yves Spinelli (@spinellikilcollin) on May 24, 2016 at 2:55pm PDT

#repost @emrata wearing our Pegasus SP hoops

A photo posted by Yves Spinelli (@spinellikilcollin) on Aug 30, 2016 at 11:04am PDT

Iako se kolekcije nakita sastoje od narukvica i naušnica, najprepoznatljiviji komad je Galaxy prsten. Zamišljen je kao multifunkcionalan prsten koji možete nositi na različite načine. Nekoliko nanizanih prstena različite debljine možete nositi sve na jednom prstu ili ih rasporediti na tri. Elegantna struktura u službi nakita jedinstven je komad koji brojne zvijezde nose za svoje pojavljivanje na crvenom tepihu ili na ljetovanju kupajući se na tirkiznim plažama Grčke. I tu dolazimo do vrijednosti ovog luksuznog brenda koji će jednako dobro pristajati uz dnevne i večernje varijante. Već prilikom dizajniranja prve serije Galaxy prstena, svi su poludjeli za tim jedinstvenim komadom, tako da je postojala i lista čekanja.

Danas nakit Spinelli Kilcollin možete pronaći u preko pedeset luksuznih trgovina diljem svijeta kao što su Barneys, Maxfield, Harrod’s, Dover Street Market, Colette, Montaigne Market i Lane Crawford.

#repost of @emrata wearing our Pegasus SP hoops ⭐️⭐️⭐️ #spinellikilcollin

A photo posted by Yves Spinelli (@spinellikilcollin) on Aug 18, 2016 at 2:23pm PDT

Linker
18. travanj 2024 17:36