Nordstrom
Top 10

Luksuzni Nordstrom ima veliko proljetno sniženje: Izabrale smo komade do 550 kuna koje vrijedi uloviti

Svake godine jedan od najvećih web shopova za luksuzne brendove, Nordstrom, ima polugodišnje sniženje od čak 50 posto, na kojem možete uloviti predivne, trendi komade. Ako vam u ormaru nedostaje par komada za ljeto, sad je prava prilika za šoping!

Dobro je redovito pratiti sniženja velikih modnih trgovina jer se tamo uvijek može naći hrpa modnih komada koji inače koštaju i troduplo više. Popularni Nordstrom trenutno ima polugodišnje sniženje od čak 50 posto, a mi smo našle smo 10 komada, od haljina do modnih dodataka u koje vrijedi uložiti.

Haljina s gingham uzorkom

Nordstrom
Haljina gingham uzorka, Nordstrom, 551,40 kuna

Ove su sezone kockasti uzorci veliki hit, a ovakva haljina vintage štiha odlična je za šetnju gradom, kao i za večernji izlazak. Kombinirajte je na špagerice, balerinke ili sandale otvorenih peta u nekoj kontrastnoj boji.

Traperice u boyfriend stilu

Nordstrom
Catherine Slim traperice boyfriend model, Nordstrom, 383,39 kuna

Možemo li ikada imati previše traperica u ormaru? Čini se da je odgovor - ne, nikako! Ako su vam se stare izlizale, sada je pravi trenutak uložiti u neke kvalitetne, poput ovih boyfriend kroja.

Haljina cvjetnog uzorka

Nordstrom
Rowa haljina s volanima i cvjetnim uzorkom, Nordstrom, 211,80 kuna

Primjerena za posao, vesela za grad. S midi haljinom cvjetnog uzorka ne možete pogriješiti u većini prilika, a možete je kombinirati s bilo kojoj obućom.

Bluza s puf rukavima

Nordstrom
Chelsea28 lagani top na vezanje s puf rukavima, Nordstrom, 340,32 kune

Sofisticirana, lagana, udobna - bluza na vezanje u struku s puf rukavima stoji na traperice, suknje, kratke hlače, ma sve što poželite!

Crni kombinezon

Nordstrom
Leith crni kombinezon, Nordstrom, 211,73 kune

Zašto ne biste umjesto male crne haljine za večernji izlazak izabrali mali crni kombinezon? Kako biste razbili crnilo, na njega obucite sandale u nekoj živoj boji poput koraljne, žute, narančaste ili električno plave.

Cargo jakna

Nordstorm
BP. Cargo jakna, Nordstrom, 247,63 kune

Uvjerili smo se koliko je ovo proljetno vrijeme nepredvidivo pa je uz sebe dobro imati neku laganiju, a opet toplu jaknu na nenadani pljusak. Ove su sezone vrlo trendi cargo jakne s mnoštvom džepova.

Lagane kratke hlače

Nordstrom
Gibson kratke hlače, Nordstrom, 151,78 kuna

Ljeto bez kratkih hlača nije ljeto, a ovaj model u živahnoj koraljnoj boji izvrsno će izgledati na neki bijeli topić i, primjerice, prugaste espadrile koje slijede u nastavku.

Espadrile prugastog uzorka

Nordstrom
Prugaste espadrile, Nordstrom, 638,85 kuna

U espadrilama, koje su ultimativna obuća ovog ljeta, s đonom kao kod tenisica stopala vam neće biti umorna čak ni ako u njima provedete cijeli dan.

Mini kožna torba

Nordstrom
Madewell kožna torba s remenom, Nordstrom, 594,48 kuna

Kvalitetnu kožnu torbu po prihvatljivoj cijeni nekada nije lako naći, još pogotovo ako se radi o vrlo popularnom brendu poput Madewella. Ovaj manji model s udobnim širokim remenom neće vam smetati u svakodnevnim aktivnostima, a u njega će vam opet stati sve što vam je potrebno.

Okrugle naušnice s bisernim perlama

Nordstrom
Kate Spade okrugle naušnice s bisernim perlicama, Nordstrom, 379,09 kuna

I kao šećer na kraju, kombinacija takozvanih hoop naušnica s bisernim perlama izgledat će vrlo elegantno na što god ih isfurate.

Linker
18. travanj 2024 09:16