Instagram
sam u čarapama

Macaulay Culkin ima svoju otkačenu kolekciju čarapa i naravno da su idelane za blagdansko vrijeme

Što više govori da nam se bliži božićno vrijeme nego lik Kevina McCallistera u filmu 'Sam u kući'? Kevin je danas odrastao, no i dalje uživa u blagdanskom razdoblju, a ove je godine posebno uzbuđen oko Božića.

Dječja zvijezda Macaulay Culkin proslavio se ulogom u filmu kojeg tradicionalno gledamo svakog Božića, "Sam u kući". Vrijeme prije blagdana ne prolazi bez gunđanja oko ponovne reprize filma, no i dalje ga svi gledamo baš svake godine. Dječak iz filma davno je odrastao, no 39-godišnji Macaulay i dalje čuva dijete u sebi. Njegov promo video kojim predstavlja božićnu kolekciju čarapa jednostavno morate vidjeti.

"Naughty or Nice" otkačene i pomalo psihodelične čarape nastale su u suradnji s Happy Socks brendom i predstavlja ih glumac u zanimljivom videu u kojem je čak dobio i iguanu za ljubimca. Čarape u sve samo ne obične, na njima su iscrtani likovi zečeva s naočalama i slatkišima, u jarkim bojama i drugim motivima.

Happy Socks

Happy Socks

"Božić je moje vrijeme godine", rekao je glumac i našalio se da ne zna zašto ga svake godine deset puta češće prepoznaju na ulici u periodu između studenog i siječnja. Čarape su dostupne na web shopu brenda Happy Socks i cijena im iznosi 16 dolara, što iznosi oko 110 kuna.

Linker
17. travanj 2024 05:06