revija ivice skoke

Majstor glamura oduševio Jadranku Sloković i Nives Celzijus

  • 27.10.2018. u 10:48

  • Autor:
    • Gloria.hr

bipa fashion.hr
Ivica Skoko već je dva desetljeća sinonim za ženstvene i glamurozne večernje haljine. Njegova osnovna nit vodilja je da kreira haljine u kojima se žene izgledaju i osjećaju se posebno.

Ništa manje publika nije očekivala ni od nove kolekcije prikazane u petak na Bipa fashion.hr-u. Uzbuđenje i iščekivanje nisu skrivale ni brojni poznati gosti koji su došli podržati svog omiljenog dizajnera; Bojana Gregorić, Jadranka Sloković, Nives Celzijus, Ana Begić Tahiri, Olja Vori, Ankica Dobrić i mnogi drugi tako su postali dio još jedne Skokine glamurozne priče.

bipa fashion.hr

Olja Vori, Ankica Dobrić, Nives Celzijus i Jadranka Sloković

 
bipa fashion.hr

Ana Begić Tahiri, Bojana Gregorić Vejzović, Danijela Gračan

Pomalo eklektična kolekcija spaja različite materijale i elemente različitih razdoblja prošlog i ovog stoljeća. U jednoj savršenoj modnoj priči tako su se našle zanimljive kombinacije poput floralne crno-zlatne vintage čipke s perforiranom kožom. No, ovog puta Skokina večernja haljina dobila je dozu modernog i urbanog. Dužine su nešto kraće, krojevi jednostavni I funkcionalni, ali Skokin glamurozni potpis i dalje je isti. Cocktail i maxi haljine, koje njeguju ženstvenu formu i naglašavaju figuru i dalje odgovaraju Skokinoj viziji žene koja je uvijek izrazito ženstvena, senzualna, elegantna i izazovna.

bipa fashon.hr

Ivica Skoko

Dizajner večernjih haljina, koje osvajaju iz sezone u sezonu ovog je puta lookove stilizirao neuobičajeno, s dramatičnim odmakom što je reviji dalo posebno glamurozan efekt. Odvažne frizure s visokim repom i naglašenim volumenom, savršeno su upotpunile dizajnerovu viziju.

bipa fashon.hr
bipa fashon.hr
bipa fashon.hr
bipa fashon.hr
bipa fashon.hr
bipa fashon.hr
bipa fashon.hr
bipa fashon.hr
bipa fashon.hr
bipa fashon.hr