Instagram
Malo promocije ne škodi

Mateo Kovačić ne krije koliko je ponosan na Izabel: U slobodno vrijeme njen je maneken

Domaći nogometni reprezentativac slobodno vrijeme iskorištava za promociju brenda svoje supruge Izabel Kovačić koja će uskoro na svijet donijeti njihovo prvo dijete.

Domaći par Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel očekuju prvo dijete. Iako su tu sretnu vijest dugo skrivali, Izabel ju je potvrdila u novoj kampanji za svoj brend Lunilou, kada je pozirala u bijeloj haljini s vidljivim trudničkim trbuščićem.

Sanja Jagatić
Izabel Kovačić u novoj kampanji za vlastiti brend Lunilou.

Mateo često hvali svoju suprugu na društvenim mrežama i podržava njezin rad, a to je i pokazao posljednjom objavom na Instagramu.

Na fotografiji nosi plave kupaće hlačice s potpisom Izabelinog brenda kojeg je prije nekoliko godina pokrenula sa starijom sestrom.

"Nikad mi ne dosade plavo nebo, ocean i plave kupaće gaće Lunilou. Napravite nešto dobro za naš planet i nosite odjeću od recikliranog materijala", poručio je Mateo uz fotografiju s plaže.

Nova kolekcija brenda Lunilou fokusirana je komade za djecu, ali i za odrasle. "Ovo je kolekcija na kojoj smo dugo radile i koju smo vrlo pažljivo smišljale. Kako smo i same pobornice slow fashiona, kroz vlastiti brend pokušavamo svoje kupce educirati o važnosti kvalitete i čistoće materijala koju kupuju i stavljaju na svoju kožu i kožu svoje djece. Upravo iz tog razloga naša je odjeća izrađena od 100% organskog pamuka koji svojim sastavom jamči nevjerojatnu mekoću i podatnost", izjavila je Izabel.

Spojila ih crkva

Inače, Izabel i Mateo u vezi su od 2010., a upoznali su se dok su još bili tinejdžeri - ona je pjevala u župnom zboru Lilium, a on je bio ministrant. Sedam godina nakon toga palo je i vjenčanje, 17. lipnja 2017., a dolaskom nasljednika ili nasljednice njihov odnos dobit će neku potpuno novu dimenziju.

Zagreb, 170617. 
Sesvetska sela, Vocinska 1.
Vjencanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igraca Real Madrida Matea Kovacica i Izabel Andrijanic u crkvi  sv. Antuna Padovanskog. 
Na fotografiji: Izabel Andrijanic i Mateo Kovacic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX / CROPIX
Izabel i Mateo Kovačić

Čitajte i:

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

Izabel Kovačić otkriva kako je s Mateom napustila London: 'Ovdje smo puno sigurniji i mirniji'

Spojile su ih nedjeljne mise: Mateo i Izabel Kovačić slave 10 godina ljubavi

Izabel Kovačić osmislila 4 prirodna proizvoda: 'Jedan mi je ipak najdraži!'

Skromno slavlje najskupljeg nogometaša Hrvatske! Izabel bez šminke, Mateo uz tortu i poruke ljubavi

Linker
19. travanj 2024 04:37