Getty Images
PROBLEMI PRVE DAME

Melania Trump ponovno na meti: Svi joj se smiju zbog haljine

Modnih kritika prva dama nikada nije pošteđena, ali ovog puta nije problem vrtoglava cijena, zbog čega je često prozivaju, već nedovoljno elegantna haljina koju su mnogi usporedili s dekom.

Prva dama SAD-a ponovno se našla na meti dežurnih modnih kritičara. Melania Trump stigla je na proslavu “Salute to America” povodom američkog Dana nezavisnosti u bijeloj haljini modnog brenda Carolina Herrera s tankim prugama u različitim bojama, a s njom je kombinirala ružičaste vrtoglave štikle Louboutin, svoj omiljeni brend cipela.

WASHINGTON, DC - JULY 04: President Donald Trump and First Lady Melania Trump arrive to the
Getty Images

Ipak, midi haljina s asimetričnim gornjim dijelom, koju je krasila i velika mašna, nije svima bila pravi odabir. Iako ovog puta nisu prigovarali oko cijene, jer se model prodaje po 1200 dolara, mnogi su zaključili kako kreacija nije dovoljno dojmljiva za događanje tog tipa.

"Prva dama nosi haljinu koja izgleda poput deke", "Misli li Melania da je na Olimpijskim igrama" i "Nosi rusku haljinu, ne mogu je gledati" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Glavna zamjerka bila je da jednostavno nije dovoljno elegantna haljina za proslavu Dana nezavisnosti, a činjenica da ju povremeno mediji usporede s Jackie Kennedy bez razmišljanja je odbačena jer, kako tvrde, nije joj ni do koljena.

Ipak, dio njih je zaključio kako je prva dama svojim modnim odabirom, odnosno prugicama u boji, izrazila podršku LGBT zajednici, dok je dio njezinih obožavatelja oduševljeno zaključio kako se radi o jednom od njezinih najboljih modnih izdanja.

WASHINGTON, DC - JULY 04: President Donald Trump and first lady Melania Trump take the stage on July 04, 2019 in Washington, DC. President Trump is holding a
Getty Images

I dok se mnogi zabavljaju s prvom damom koja je bez problema odradila događanje u vrtoglavim štiklama i unatoč kiši koja joj je pokvarila frizuru, građani su ljuti jer je navodno za cijeli show potrošeno više od 2,5 milijuna dolara njihovog novca.

WASHINGTON, DC - JULY 04: President Donald Trump and First Lady Melania Trump exit after the
Getty Images

Linker
22. travanj 2024 18:53