Promo
SEXY PLEXY

Minimalistički nakit za cijeli dan i noć s detaljima koji privlače pozornost

Zagrebačke arhitektice Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Šančić, poznatije kao dizajnerice koje stoje iza brenda SEXY PLEXY, predstavile su novu kolekciju neodoljivih ogrlica i narukvica izrađenih od srebra.

Iako su brend pokrenule nakitom izrađenim od pleksiglasa po kojem su postale prepoznatljive, dizajnerice se već nekoliko sezona poigravaju i sa srebrom, ali nastavljaju s linijom decentnog i svakodnevno nosivog nakita. Ovog puta pripremile su kolekciju Silver Dust koju su osmislile u suradnji s bliskim osobama. Srebrni nakit krase motivi koji imaju posebna značenja, a samim time i posebnu vrijednost.

Promo
Promo
Promo

-Tajne, uspomene, neprežaljene ljubavi i skrivene želje pretočile su u srebrne minijature oko vrata ili ruke, a glavni motivi su im ključić s minijaturnim srcem, koji simbolizira ljubavi skrivene od svijeta te maleni avion koji predstavlja uspomene na putovanja, slobodu, mir i bijeg. Zvjezdica, srce i djetelina pojavljuju se kao tri želje koji za svakoga imaju drugačije značenje i zamišljene su kao amajlije koje nosimo svakodnevno. Sunce i mjesec asociraju nas na vrijeme, koje često uzimamo zdravo za gotovo i zaboravljamo kako je život kratak, dok se anđeoska krila pojavljuju u ulozi čuvara.

Promo
Promo

Linker
19. travanj 2024 14:30