Edvin Kalić
Romantična i odvažna

Moderne mladenke obožavat će novu bridal kolekciju Kaftan studija

Za sve one buduće mladenke koje će ovog proljeća ili ljeta izreći sudbonosno 'da', sarajevski Kaftan studio pripremio je novu bridal kolekciju koja i ovoga puta odiše romantikom i predivnim motivima leptira koji su zaštitni znak ovog regionalnog modnog brenda.

Jedan od najvažnijih koraka u pripremi vjenčanja je svakako odabir haljine koja će mladenki stajati kao salivena te odisati posebnošću. Upravo takve haljine već godinama dizajnira sarajevski brend Kaftan studio koji se već nekoliko puta iskazao svojim kreacijama predivnih krojeva i detalja.

Za proljeće/ljeto 2019. pripremio je novu bridal kolekciju posebnu osmišljenu za moderne dame koje se u vjenčanoj haljini žele osjećati elegantno, ali i nesputano.

Edvin Kalić

I ovoga su puta leptiri glavni detalj na haljinama koji su postali svojevrsni zaštitni znak ovog sarajevskog brenda, a simboliziraju sreću, užitak, ponos i radost.

Edvin Kalić

Mnogi modeli iz nove kolekcije dizajnirani su da se mogu nositi i nakon vjenčanja te neće smetati pri plesu. Osim haljina, Kaftan studio je dizajnirao i ukrase za kosu koji će savršeno nadopuniti vjenčani look. U galeriji pogledajte ostatak kolekcije.

Linker
19. travanj 2024 10:28