Ella Dvornik
 Davor Matota
nova kolekcija

Na reviju Hippy Gardena Ella Dvornik je stigla spremna za zimu: Trudnički outfit zaokružila je popularnim kaputom

U Klovićevim dvorima u Zagrebu Hippy Garden održao je modnu reviju koju nisu propustile naše poznate dame i sve zaljubljenice u modu. Pod vodstvom dizajnerice Đurđice Vorkapić, predstavljena je kolekcija naziva #NEVERSTOPCHANGING.

Modna poruka koju je Hippy Garden poslao novom kolekcijom predstavljena je u Klovićevim dvorima. Prepoznatljivi dizajn i upečatljivi cvjetni dezeni obilježili su ovu kolekciju, a reviju su pratila poznata lica s našeg zvjezdanog neba.

Modnu večer u atmosferičnom prostoru nije propustila televizijska voditeljica Ivana Paradžiković. Vjerna svom stilskom izričaju, na reviju je stigla u odijelu, no umjesto klasičnog izdanja u crnoj boji, začinila je outfit odijelom u plavoj boji kariranog uzorka ispod kojeg je nosila efektnu svilenu bluzu pastelne boja visokog ovratnika i dodatka u obliku šala. Elegantnom kombinacijom donijela je dozu jesenske mode kroz klasični karirani uzorak i pokazala da su moćna ženska odijela i dalje omiljeni izbor za razne prilike, od poslovnih do svečanih.

Davor Matota
Ivana Paradžiković

Iz prvih redova reviju je pratila i blogerica Ella Dvornik. U popularnom teddy kaputu Ella je spremna za zimu - njezin kaput baby plave boje začin je svakoj modnoj kombinaciji, a ispod njega nosila je košulju u stilu haljine, bijelu ukrašenu sitnim točkicama. Prava trudnička kombinacija koja nije prošla bez visokih potpetica, također u plavoj boji.

Uz Ivanu i Ellu, reviju su pratile i pjevačica Danijela Martinović, manekenka i make-up artistica Nabilah Harron, Tihana Harapin Zalepugin, Sandra Bagarić i brojni drugi uzvanici.

Davor Matota
Ella Dvornik

Davor Matota
Danijela Martinović

Davor Matota
Sandra Bagarić

Davor Matota
Nabilah Harron

Davor Matota
Borna Kotromanić

Davor Matota
Revija Hippy gardena u Klovićevim dvorima

Davor Matota
Tihana Harapin Zalepugin, Borna Kotromanić

Davor Matota

Linker
19. travanj 2024 02:13