REUTERS
Odličan look Chrissy Teigen

Najljepša trudnica na crvenom tepihu blistala u glamuroznom izdanju

Voditeljica je na dodjelu nagrada stigla u pratnji supruga Johna Legenda, slavnog pjevača

32-godišnja Chrissy Teigen modnim je stilom inspirirala žene diljem svijeta kad je bila u prvoj trudnoći, a čini se da će tu 'tradiciju' nastaviti i u razdoblju čekanja drugog djeteta.

Manekenka i voditeljica, sinoć je na dodjelu Grammyja stigla sa suprugom Johnom Legendom i bez obzira na poveći trudnički trbuščić, svjetlucavom haljinom zasjenila je brojne dame na crvenom tepihu.

60th Annual Grammy Awards  Arrivals  New York, U.S., 28/01/2018  Chrissy Teigen. REUTERS/Andrew Kelly - HP1EE1S1U83ZN
REUTERS

Dugonoga Chrissy odjenula je haljinu sa šljokicama brenda Yanina Couture, s drapiranim materijalom na trbuhu i visokim prorezom na sredini, a blještavi je look upotpunila srebrnim sandalama s remenčićima Gianvito Rossi, glamuroznim naušnicama i crveno-srebrnom torbicom Tyler Ellis.

38-godišnji suprug John, uz Chrissy je izgledao elegantno u plavom smokingu, bijeloj košulji i crnoj leptir kravati. John i Chrissy u pidžamama su bili već u 22.30, a zgodna mama na društvenim je mrežama prije spavanja objavila da čeka sina.

60th Annual Grammy Awards  Arrivals  New York, U.S., 28/01/2018  Chrissy Teigen and John Legend. REUTERS/Andrew Kelly - HP1EE1S1UBC03
REUTERS

Noć prije dodjele nagrada, par je donirao 200.000 dolara udruzi Time's Up, koja pruža podršku muškarcima i ženama koji su se morali susresti sa seksualnim zlostavljanjem.

NPEx / Splash News

Linker
25. travanj 2024 22:00