Razigran i elegantan

Nakit koji čini razliku: Broševi i ogrlice u obliku leptira i bubamara začinit će svaki outfit

Ako volite jedinstven i unikatan nakit, brend Jo-Jo Design kreirao je posebno zanimljivu i šarmantnu kolekciju ogrlica i broševa u koju ćete se instantno zaljubiti, a može se i personalizirati.

Leptiri i kukci općenito oduvijek su bili jedan od omiljenih motiva za kreiranje jedinstvenih modnih komada ili dodataka poput nakita. Hrvatski brend Jo-Jo Design ove je godine predstavio najšarmantniju kolekciju ogrlica i broševa do sad, a glavni motivi su naravno - kukci. Iza brenda starog šest godina stoji dizajnerica Vesna Martinović-Markanović kojoj je inspiracija za kreiranje ove kolekcije slojevitost svake žene - ona je istovremeno elegantna i luksuzna, ali i razigrana i spontana.

Jo-Jo

S ogrlicama i broševima u obliku leptira i ostalih kukaca istaknut ćete se u mnoštvu i dati svakom outfitu poseban šarm, bilo da se odijevate za posao ili kavu s frendicama. Posebnost ovog nakita je u tome što ga je lako personalizirati: lanac možete nositi s i bez broša, možete ga omotati nekoliko puta, nositi ga kao remen ili njima omotati tuniku.

Karlo Jelić

Svi proizvodi su ručno rađeni, a materijali koji se koriste u izradu obično su perlice, biseri i kristali. Što se tiče boja, prevladavaju crna, bijela, ljubičasta, crvena, plava i žuta. Jo-Jo Design nakit možete pratiti na Facebook i Instagram profilu, a nakit možete isprobati i kupiti u sklopu udruge All Faces, Nemčićeva 4, Zagreb te u poklon galeriji ''Nera'' u Petrinji.

Karlo Jelić