GAP
POVRATAK DEVEDESTIH

Naomi Campbell nakon 25 godina opet u GAP kampanji

Kada se razmišlja o klasičnoj modi devedesetih, GAP je jedan od prvih brendova koji padaju na pamet. Novom kolekcijom podsjećaju na to zlatno modno vrijeme.

Naomi Campbell bila je najprepoznatljiviji model tog vremena, a njezin styling u kratkim trapericama i bijeloj majici postao je sinonim ovog razdoblja. Naomi se sada vratila u GAP kampanju nakon 25 godina, a za ovu priliku je okružena mladim glumicama i modelima koji su uskočili u odjeću svojih poznatih roditelja koji su svojevremeno glumili u reklamama ovog brenda.

GAP

Nova kolekcija je proslava naslijeđa brenda, ali i pogled u svjetlu budućnost, ona donosi povratak svih komada koji su bili prepoznatljivi u devedesetima, ali sada su smješteni u novi kontekst.

GAP
Rumer Willis

Od Lizzy Jagger, kćeri Micka Jaggera i Jerry Hall, u crnom bodi koji je svojedobno reklamirala njezina majka pa sve do Rumer Willis koja se pojavila u identičnoj traper jakni koju je prije četvrt stoljeća nosila Demi Moore. Jedino je Naomi Campbell u istoj odjeći u kojoj smo je zapamtili – kratkim traper hlačama i bijeloj majici s džepićem.

GAP
Lizzy Jagger

Iako je kolekcija, koja će se u trgovinama naći u utorak 7. veljače, sastavljena od ključnih komada iz devedesetih kao što su plave traperice, traper jakne, majice s kapuljačom i obične jednobojne majice, i danas je jednako moderna i nosiva. Riječ je o odjevnim predmetima koji su ostarjeli sa stilom i danas su jednako relevantni kao i uvijek.

Linker
19. travanj 2024 20:57