Ana Mihalić
četiri modela za trendi ljeto

Ne propustite! Uz novu Gloriju hit sunčane naočale za 49,90 kn

Uz uvijek obožavane klasike iz svijeta sunčanih naočala, svaka nova sezona donosi i nekoliko novih trendi modela koji donose osvježenje i onaj poseban pečat svakom ljetnom outfitu.

Nakon romantike i glamura, ljeto je ove godine donijelo zanimljivi spoj retro okvira i futurizma. Iako naizgled nespojivi, šarm retro stila i efektna jednostavnost futurizma s naglašenim ravnim linijama stvorili su neodoljive modele sunčanih naočala vrlo suvremenog izgleda. Upravo uz novi broj Glorije možete nabaviti hit sunčane naočale po cijeni od 49,90 kn na svim većim prodajnim mjestima. Požurite po svoj primjerak i odaberite jedan od četiri različiti modela.

Za sve ljubitelje klasičnog stila donosimo kvadratni okvir koji je obilježio prošlu sezonu te je još uvijek modno poželjan.

Hanza Media

Naočale kakve je svojedobno popularizirao John Lennon ove sezone također nećete moći zaobići ako je suditi po kolekcijama poznatih modnih kuća.

Hanza Media

Ako ste veliki pobornik casual stila odijevanja, obradovat će vas činjenica da su jedan od najvećih sezonskih trendova po pitanju sunčanih naočala modeli sportskog izgleda.

Hanza Media

Ovaj model sunčanih naočala postao je ljetni must have, a klasičnom mačkastom okviru nadodana su i stakla u boji koja im daju dodatni efekt.

Hanza Media

Za uživanje na plaži dovoljne su vam Gloria naočale i novi broj časopisa Gloria koji je na kioscima od četvrtka, 12. srpnja.

Linker
20. travanj 2024 07:14