Leim.
Praktično!

Nema više skidanja do gležnja: Dizajnerica osmislila kombinezon kod kojeg se spuštaju samo nogavice

Kombinezon je udoban i praktičan komad iz kojeg se ne skidamo posljednjih sezona, neovisno o godišnjem dobu. No, ne možemo zažmiriti na činjenicu da i nije baš najpraktičniji kada moramo na toalet. Isti problem mučio je i jednu britansku dizajnericu koja je rekla 'dosta' i dobila genijalnu ideju.

Jedan od modnih komada koji ne prestajemo nositi zadnjih sezona je kombinezon, bilo u kratkoj ili dugoj varijanti. Osim što je udoban i trendi, odličan je izbor u onim trenucima kada ne znamo što bismo odjenuli, a ne nosi nam se ni suknja ni haljina.

No, kombinezon ima i jednu manu - moramo ga cijelog skinuti kada idemo na toalet, što i nije baš praktično. Kako bi riješila taj problem, dizajnerica Henrietta Lawrence dosjetila se odlične ideje kako da nam olakša tu nemilu situaciju. Naime, dizajnirala je kombinezon čiji se stražnji dio može spustiti pomoću patentnih zatvarača smještenih sa svake strane nogavica.

Dakle, Leim ezp™ kombinezon nećete imati potrebe skidati cijeli, već ćete 'otvoriti' samo donji dio.Lawrence je na ideju kreiranja praktičnog kombinezona došla nakon posjete Glastonbury festivalu prije nekoliko godina.

"Većina wc-a na Glastonburyju nije potpuno zatvorena pa se ljudi naviruju preko gornjeg ruba da vide je li wc slobodan. Sigurno vam ne bi bilo ugodno da vas vide gole", objasnila je 29-godišnja dizajnerica iz Londona.

"Zimi su kombinezoni nepraktični jer je vani minus, a vi morate na wc. Tko bi se na nuli htio cijeli skinuti? Pogotovo na mojem radnom mjestu gdje je u wc-ima uvijek hladno", dodala je. Njezin kombinezon napravljen je od biorazgradivih materijala na održiv način, a dolazi u nekoliko varijanti i boja. Možete ga nabaviti ovdje po cijeni od 1817 do 2066 kuna.

Leim.

Leim.

Leim.

Linker
24. travanj 2024 02:38