Maja Jurović
Maja Jurović

ZIMA U TRENDU

Nezaboravan tulum u backstageu na promociji Glorije IN specijal uz domaće ljepotice

Početak radnog tjedna lakši je kad ga se provede - u ugodnom društvu, kakvo se okupilo sinoć na promociji novog broja magazina Gloria IN Specijal koji je predstavljen u Bipa backstageu, drogerije Bipa.

Večer zabave uz pjenušac Ville Sandi i slatke zalogaje nisu propustili brojni uzvanici koji su čitajući novi broj magazina upijali preporuke za zimske dane pred nama, dok su vizažistice u make-up kutku savjetovale dame kako izabrati idealnu nijansu pudera i na što sve treba obratiti pozornost pri šminkanju. Svaka uzvanica mogla je isprobati cijeli asortiman Aura kozmetike, koja je dostupna samo u BIPA prodavaonicama, a za dobru atmosferu pobrinuo se glazbenik Matej Mudrovčić pjevajući prerade poznatih hitova.

promocija Gloria IN specijal / Bipa backstage / Zagreb 26.11.2018. / foto: Maja Jurovic / Antonia Dora Plesko i Lucija Lugomer i Lucija Helena Kajic i Mia Pojatina (Miss Universe) i Katarina Strahinic
Maja Jurović

Antonia Dora Pleško, Lucija Lugomer, Lucija Helena Kajić, Mia Pojatina i Katarina Strahinić

 

A da Gloriju IN Specijal mnogi vole dokazala su brojna poznata lica koja su jučer uživala na eventu: glumice Tara Rosandić, Mada Peršić i Katarina Strahinić, voditeljice Marijana Batinić i Lucija Helena Kajić, plus size model Lucija Lugomer, dizajnerica Kristina Burja, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina bile su oduševljene darom koje je zagrebačka dizajnerica Nastasja Colarić pripremila samo za čitateljice magazina Gloria IN specijal - osam različitih narukvica koje krase četiri poludraga kamenčića.

promocija Gloria IN specijal / Bipa backstage / Zagreb 26.11.2018. / foto: Maja Jurovic / Marijana Batinic
Maja Jurović

Marijana Batinić

Tagovi