Press Foto
Dostavljaju i do Hrvatske

Nikad nismo mislili da će se ovaj sportski brend vratiti, a još manje da će izgledati ovako chic

Zahvaljujući jednom britanskom high street dućanu, u modu se vraća logo koji su posljednjih nekoliko desetljeća nosili samo sportaši

Želja za odjećom s retro prizvukom u svijetu mode ne jenjava pa nas popularni online dućani svako toliko iznenade s 'duhom iz prošlosti' na koji smo davno zaboravili.

U proteklih nekoliko sezona, sportski divovi Puma, Adidas i Nike dobili su konkurenciju, zahvaljujući velikom povratku brendova Kappa, Fila i Champion koji su devedesetih i početkom dvijetisućitih bili uobičajen dio street style garderobe.

2018. donijela nam je vrući trend za koji smo mislili da se nikad neće vratiti - trenirke s kopčanjem duž nogavica, a britanski high street dućan 'Missguided' iz naftalina je odlučio izvući još jedan retro brend: britanski Umbro, koji su posljednjih nekoliko desetljeća nosili samo sportaši.

Press Foto

Press Foto

Press Foto

U zabavnoj i izuzetno nosivoj kolekciji nastaloj u suradnji brendova Missguided i Umbro možete pronaći sve što vam je potrebno za outfite u stilu sportskog chica - uske haljine, već spomenute trenirke s kopčanjem, topiće bez naramenica, majice s kapuljačama, bodije, topove s dugim rukavima i T-shitove s prepoznatljivim logom.

/ Press Foto

Press Foto

Capsule kolekcija sadrži 33 uzbudljiva komada; u plavoj, crnoj, bijeloj, nježno ružičastoj i crvenoj boji, a cijene se kreću već od 15 funti, odnosno oko 130 kuna.

Press Foto

Press Foto

Kolekcija MissguidedxUmbro u prodaju je izašla danas, a ako je i vi želite vidjeti u svom ormaru, imamo dobru vijest - dućan Missguided dostavlja i do Hrvatske! Za sada se na stranici mogu kupiti haljina, topovi, sweatshitovi, majice s kapuljačama i majice s kratkim rukavima, a nije poznato kada će u prodaju krenuti trenirke.

Press Foto

Informacija više: Odlične UMBRO komade možete pronaći i na ASOS-u, a mnogi se sada mogu kupiti i po sniženim cijenama!

ASOS

ASOS

Linker
18. travanj 2024 17:18