Franjo Matković
Chic jesen/zima

Nova Boudoir modna poslastica: Sve samo ne obična kolekcija 'Nacrtana'

Raskošni volani i kontrast crnog i bijelog vode glavnu riječ u novoj kolekciji sestara Boudoir koje su poznate po posebnim modnim kampanjama, a i ovog puta su svoje komade predstavile na potpuno drugačiji način.

Modni brend Boudoir, iza kojeg stoje sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, predstavio je novu kampanju za kolekciju "Nacrtana". Couture kolekcija za jesen/zimu 2018./19. se sastoji od upečatljivih, voluminoznih komada napravljenih od svilenog organdija i sa snažnim grafičkim rukopisom. Modeli su upotpunjeni šeširima iz Boudoir radionice u kojoj se posebno pazi da svi komadi budu etički proizvedeni.

- Svaka nova kolekcija i kampanja koju radimo je nastavak na naš rad u kojem svake sezone nadograđujemo svoj brend, ali i sebe kao osobe. Kao što je već i poznato, Boudoir kolekcije i kampanje najiščekivanije su svake sezone. I ovu kampanju smo kao i sve druge trudile se čuvati do zadnjeg trenutka tako da efekt iznenađenja bude još veći. Ova kampanja samo je dokaz da u našim modnim pričama glavnu ulogu imaju naši komadi i naš talent da stvorimo nevjerojatne couture komade - izjavile su sestre Boudoir.

Franjo Matković

Franjo Matković

Franjo Matković

Franjo Matković

Franjo Matković

Franjo Matković

Franjo Matković

Franjo Matković

Linker
18. travanj 2024 07:57