diljem jadranske obale

Nova Gloria donosi hit komad za plažu - pareo koji se može nositi na više načina

Premda su popularni i kaftani i pamučne tunike, pareo i dalje ostaje najpraktičniji izbor odjeće za plažu, ali i grad - jer se može transformirati u suknju, majicu, turban, a jedan takav hit komad očekuje vas u paketu s novim brojem Glorije diljem jadranske obale.

Prilikom pakiranja za godišnji odmor nikako nemojte zaboraviti pareo. Tanki komad tkanine - koji složen nije veći od paketa papirnatih maramica - može zamijeniti nekoliko odjevnih predmeta. Ne nosi se, naime, samo preko badića, već se može omotati oko tijela kao suknja, haljina i majica te složiti na glavi kao turban, a može i stegnuti lepršavu haljinu umjesto remena.

Osigurajte si dobar stajling na plaži zahvaljujući pareu, a jedan od hit modela očekuje vas uz novi broj magazina Gloria. Ne propustite naš ljetni paket u kojem vas uz novi broj očekuje pareo te kupon s popustom Pervoi za 39,90 kuna. Paket pronađite na većim prodajnim mjestima diljem jadranske obale!

Ako ipak niste u potrazi za pareom, iskoristite popust od 200 kuna za kupnju u trgovinama Pervoi koji vam darujemo u novom izdanju Glorije. Poklon bon Pervoi Boutiques se može koristiti za kupnju iznad 700 kn sve do 30. rujna 2019. u Zagrebu na adresama Teslina 9, Vlaška 70A, Vlaška 15 Passage i Jakova Gotovca 7 - SHR.

Linker
19. travanj 2024 11:08