Envy Room
 Karla Jurić
nova estetika

Nova kolekcija eNVy rooma donosi neočekivani izlet u paletu jarkih boja

Poznati po monokromatskim kolekcijama s tek pokojim izletom u boju, eNVy room je za ovu sezonu pripremio paletu žarkih boja poput električno plave, koraljno crvene i gotovo neonsko žute. Nijanse su to koje dominiraju kolekcijom u kojoj se iščitavaju razni stilski kodovi.

Vibrantne boje, svileni saten, statement rukavi i drapirani detalji prizivaju osamdesete, dok je romantični duh prisutan kroz nježnu čipku, volane i gotovo viktorijansku siluetu. Pristup je jako ženstven s naglašenim strukom i tvori laskavu X siluetu.

Dužine haljina su midi, do pola lista te prate liniju tijela i zvonoliko se šire od ispod bokova, dok su maksi haljine rezervirane za noć i neka svečanija događanja uglavnom lepršave i nježno padaju niz tijelo. To se posebno ogleda u haljinama izrađenim od svilenog satena koje su lagane i djeluju glamurozno i šik.

Karla Jurić
Envy Room

Karla Jurić
Envy Room

Osim haljina, u kolekciji se nalaze kombinezoni i odijela koja su strukirana, izrađena sa zanimljivim detaljima, naglašenim rukavima i skinny hlačama do iznad gležnja.

Fotografkinja Karla Jurić zaslužna je za fotografije kampanje koja je svojom vizijom eNVy room kolekciji dala osvježeni kut gledanja na estetiku koju brend dugo godina gradi. Fotografijom su izražene emocije poput senzualnosti, nježnosti i elegancije.

Karla Jurić
Envy Room

Karla Jurić
Envy Room

Lookbook od novih trideset modela uskoro će biti predstavljen, a do tada zavirite u dio nove kolekcije.

Karla Jurić
Envy Room

Karla Jurić
Envy Room

Karla Jurić
Envy Room

Karla Jurić
Envy Room

Linker
12. travanj 2024 21:12