Karmen Poznić
Karmen Poznić

IVA VILJEVAC

Nova kolekcija nakita domaćeg brenda: Medaljoni s porukama i simbolima ručno rađeni u Hrvatskoj

Dizajnerica Iva Viljevac predstavila je novu kolekciju ogrlica, naušnica i medaljona koji su ručno rađeni u Hrvatskoj.

Nakit je oduvijek bio modni dodatak koji je fascinirao žene, a fascinacija njime seže u najraniju ljudsku prošlost. Upravom nakitom kroz povijest žene i muškarci iskazivali su svoju moć, snagu, pripadnost, vjernost, povezanost i ljubav. Samozatajna dizajnerica, Iva Viljevac predstavlja novu kolekciju Medallion koja se sastoji od ogrlica, naušnica i statement komada koji uključuju Star ogrlice i naušnice, Cross ogrlice i naušnice, te Teardrop ogrlice i naušnice.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Nova kolekcija izrađena je od kvalitetnog srebra i srebra s pozlatom, a medaljoni su ručno izrađeni u Hrvatskoj te dolaze u dvije veličine i u 3 boje: zlatnoj, srebrnoj i popularnoj rosegold.

Veće medaljone krase inspirativne poruke poput La vie est belle, Live love laugh, L'amour te Iva Viljevac Fashion Jewelry medaljon, dok male medaljone ukrašavaju simboli mjeseca, zvijezda, srca i slova. Ovaj nakit možete i personalizirati odabirom željenog slova, kombinacijom različitih boja privjesaka i lančića, odnosno ringova ako se radi o naušnicama.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Osim medaljona dostupne su ogrlice i naušnice s poludragim kamenjem u obliku zvijezde, križa i suze od sedefa. Jarke boje poludragih kamena kao što su lapis, sodalit, žad i citrin istaknut će vas od nastalih i vašem stilu dati potpis individualnosti.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Karmen Poznić