Jubilarna kolekcija

Nova L'arie zimska kolekcija oduševit će žene koje za partyje traže nešto drugačije

Nova zimska kolekcija domaćeg brenda L'arie ujedno je i jubilarna, a osim upečatljivih koktel haljina u njoj se mogu naći vjenčanice za vaš najvažniji dan.

Hrvatska dizajnerica Marina Matić svakom novom kolekcijom oduševljava visokim estetskim zahtjevima, a njezina jubilarna, 10. kolekcija inspirirana je Rusijom. “Ruskinje, najintrigantnije žene svijeta, oduvijek su imale savršen spoj sjajnog glamura I misteriozne elegancije. Upravo takvom atmosferom odiše nova kolekcija koja se protivi modnoj monotoniji i uvlači nas u svijet jedinstvenog raskoša uz dozu sofisticiranog seksepila", izjavila je Marina.

Karmen Poznić

I u ovoj kolekciji, koja je namijenjena svim ženama koje ne žele biti nezamijećene, Marina se poigrala visoko kvalitetnim materijalima i bogatim detaljima koji su njezini zaštitni znak. Profinjena čipka, metri tila, upečatljive trake i boje karakteriziraju novu, zimsku kolekciju, među kojima se najviše ističu kreacije u zlatnoj, srebrnoj, ljubičastoj i crnoj boji.

Što se tiče kroja, najznačajnije su koktel haljine s nezaobilaznim "puf" rukavima koje će zasigurno postati must have za novogodišnju proslavu, ali i druga specijalna događanja na kojima želite zablistati.

Karmen Poznić

Osim kolekcije za jesen/zimu 2019./2020. u kampanji su se našle i Larie vjenčanice za mladenke koje ne vole klasične vjenčanice, već posebne haljine s raskošnom čipkom. U ulozi ruskih modela zablistale su Hannan Redžepagić, Karmela Lenić i Dora Sabljić. Za dodatnu dozu glamura i elegancije, dizajnerica je njihovu kosu ukrasila ručno rađenim ukrasima za kosu brenda Perlet.

Ostatak kolekcije pogledajte u galeriji.

Linker
23. travanj 2024 17:10