"Bloom Noir"

Nova modna priča studija Boudoir

Mladen Šarić
Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovno podižu letvicu ne samo domaćih nego i regionalnih modnih kampanja. Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju “Bloom Noir” snimljena je u režiji nagrađivanoga modnog fotografa Mladena Šarića te prezentira zanimljiv spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porter linije koja je već sada dostupna u ateljeu na adresi Radićeva 22.

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu. Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije “Bloom Noir”.

Mladen Šarić
 

"Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom", izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić

Mladen Šarić

Mladen Šarić
 

Mladen Šarić

Mladen Šarić

Mladen Šarić

Više informacija o kolekciji i cijenama možete potražiti na www.boudoirzagreb.com