Senja Wild
Ljubavne priče u H&M

Nova zagrebačka it cura u kampanji za donje rublje koje ćete obožavati

U kolovozu 2018. u H&M stiže cool kolekcija donjeg rublja nastala u suradnji s amsterdamskim brendom 'Love Stories' čiji je stil zabavan, eklektičan i odvažan. U modnoj kampanji koja predstavlja ključne komade zablistala je plavokosa Rita Rumora.

Poznati brend donjeg rublja 'Love Stories' iz Amsterdama udružio se sa švedskim divom H&M-om i stvorio mladenačku kolekciju donjeg rublja s hit detaljima i uzorcima.

Leopardski uzorak, koji će biti jako popularan nadolazeće sezone, zablistao je na pidžami s boksericama i ljupkom kompletiću donjeg rublja iz ove kolekcije, a svoje su mjesto pronašle i upečatljive zvjezdice te vječan cvjetni uzorak.

Senja Wild

Grudnjak s trokutićima, kojeg obožavaju trendseterice poput Belle Hadid i Kendall Jenner važan je element ove cool kolekcije, baš kao i gaćice s elastičnom vrpcom koja podsjeća na devedesete.

Senja Wild

U hrvatskoj kampanju, u glavnu ulogu uskočila je trendi Instagram cura Rita Rumora čiji odličan smisao nije prošao nezapaženo na ovogodišnjim proljetnim i ljetnim zbivanjima u Zagrebu, koju je za snimanje našminkala Lada Mitrašinović (Bela Make Up) te fotografirala Senja Wild.

Senja Wild

U kolekciji će se uz donje rublje i odjeću za spavanje i opuštanje naći i maska za oči, čarape i putne vrećice od satena, čipke i mekog poliamida.

Senja Wild

"Rublje je uvijek bio važan dio mode. Ovom suradnjom želimo pokazati da donje rublje može biti jednako zabavno i izražajno kao i odjeća, čak i ako nije uvijek vidljivo. Oduvijek smo se divili Marloes zbog njene energije, pozitive, naravno, dizajna, tako da smo oduševljeni s ovom suradnjom", kaže Pernilla Wohlfahrt, kreativni direktor za H&M.

Senja Wild

"Volim nazvati suradnju između Love Stories i H&M-a ljubavnom vezom! Od prvog dana prisutno je nevjerojatno poštovanje jednih prema drugima i kemija između svih dizajnera, tako da je spoj nevjerojatan. Kolekcija se temelj na kultnim Love Stories komadima donjeg rublja – i 'savršenim neskladom printeva i boja ", kaže Marloes Hoedeman, osnivačica Love Stories.

Linker
25. travanj 2024 03:14