Getty Images for BFI
TRAŽENO LICE

Odluka od 10 milijuna dolara: Emma Stone napokon pokleknula!

Ono što je glumica Jennifer Lawrence za modnu kuću Dior, to je od sad oskarovka Emma Stone (28) za francuski brend Louis Vuitton.

Ove je godine osvojila nagradu Oscar za ulogu u filmu "La La Land", nedavno se u kinima počeo prikazivati novi film "Battle of the Sexes" za koji je također dobila samo pohvale, a sada je na svoj popis uspjeha za 2017. godinu dodala i ugovor s prestižnim modnim brendom.

Objavu dijeli (@nicolasghesquiere)

Emma Stone potpisala je ugovor s modnom kućom Louis Vuitton nakon dugih godinu dana nagovaranja. Ona će biti njihovo zaštitničko lice iduće dvije godine, a za taj angažman na svoj će račun spremiti između šest i deset milijuna dolara. Kreativni direktor brenda Nicolas Ghesquière vijesti je potvrdio na svojem Instagram profilu, a slavna je glumica sa svojom ulogom već počela: nosila je njihove komade na premijeri u Los Angelesu i u Londonu.

WESTWOOD, CA - SEPTEMBER 16:  Emma Stone attends the FIJI Water at the Battle of the Sexes Los Angeles Premiere on September 16, 2017 in Westwood, California.  (Photo by Jonathan Leibson/Getty Images for FIJI Water)
Getty Images for FIJI Water
Na premijeri u Los Angelesu

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 07:  Emma Stone attends the American Express Gala & European Premiere of
Tim P. Whitby/Getty Images for B
Na premijeri novog filma u Londonu

Holivudska glumica sada se pridružila drugim svojim kolegicama koje surađuju s tim modnim brendom kao što su glumice Michelle Williams, Sophie Turner i Alicia Vikander, ali i pjevačica Selena Gomez.

Linker
19. travanj 2024 03:59