Renata Sopek, Lejla Filipović, Lidija Lešić i Petra Skitnica
 Press
ODVAŽNI KOMADI

Odvažni uzorci i čipka: Novoj kolekciji talijanskog brenda nisu odoljele ni Splićanke ni Zagrepčanke

Talijanski brend Twinset predstavio je u Zagrebu i Splitu novu kolekciju za jesen i zimu, a ponudu su prvu provjerile domaće fashionistice poput Barbare Repe, Lidije Lešić, Lejle Filipović, Olje Vori i brojnih drugih.

Popularni brend Twinset predstavio je odvažnu kolekciju za novu sezonu u kojoj se romantični detalji, poput čipke u crnoj i bijeloj boji, kombiniraju s odvažnim uzorcima koji dominiraju novom modnom linijom: od tartana, pepite, leoparda i maskirnog uzorka pa sve do cvjetnog printa.

Press
Sonja Kovač

U kolekciji ne nedostaje pletiva, a savršeni dodatak bit će Rebel torbica koja dolazi u raznim veličinama, bojama i uzorcima. Nova ponuda brenda Twinset predstavljena je u Splitu gdje su naoko nespojive komade odvažno kombinirale glumica Ana Gruica, fotografkinja Sonja Dvornik te modne blogerice Barbara s bloga @bkpurplelove i Anastazija s bloga @stazisweets.

Press
Anastazija Makjanić

Press
Ana Gruica Uglešić, Sonja Dvornik, Barbara Kurtović i Anastazija Makjanić

Press
Barbara Kutrović

Press
Ana Gruica Uglešić

Zagrebačko predstavljanje kolekcije, pak, nisu propustile ljubiteljice Twinseta među kojima su Olja Vori, Lejla Filipović, Lidija Lešić, Iva Radić, Andrea Andrassy, Renata Sopek te mode blogerice Matea Miljan Rafaj i Petra Skitnica. One su zagrebačkim ulicama prošetale u modelima iz nove kolekcije upotpunjene Rebel torbicama i luksuznim čizmama zmijskog uzorka.

Press
Renata Sopek, Lejla Filipović, Lidija Lešić i Petra Skitnica

Press
Olja Vori, Petra Skitnica, Renata Sopek, Lejla Filipović, Lidija Lešić, Andrea Andrassy, matea Miljan Rafaj i Iva Radić

Press
Olja Vori

Press
Lidija Lešić i Lejla Filipović

Linker
19. travanj 2024 06:44