IVICA I MAJICA

Otkačene majice s potpisom beogradskih kreativaca od sada i u Hrvatskoj

U zagrebačkom parku Ribnjak, za tu prigodu ukrašenom bajkovitom kulisom koja je podsjećala na bajke braće Grimm, predstavljen je modni brend Ivica i Majica. Majice s otkačenim ilustracijama koje su osmislili beogradski glumci Vladimir Niciforović i Boris Kargotić odnedavno se mogu kupiti i u Hrvatskoj.

Majice s neobičnim porukama postat će nezaobilazni modni detalji svih ljubiteljica jedinstvenog stila: one na pomalo sarkastičan način predstavljaju životnu svakodnevicu svake žene, ali i muškarca. Da će Ivica i Majica vrlo brzo pronaći svoje obožavatelje, uvjerili su se i brojni uzvanici koji su došli podržati ovu lijepu priču, ali i osobno se uvjeriti što je toliko privlačno u ovim unikatnim bijelim majicama.

Svoje poruke na majicama pronašle su i Nina Badrić, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Marija Borić, Tamara Loos, Ana Radišić, Iva Balaban, Ana Miščević, Viktor Drago, Dorijan Klarić, Ante Cash, ali i mnogi drugi koji su uživali u opuštenoj večeri koja ih je nakratko vratila u djetinjstvo i vratila vjeru u to da postoje bajke. U galeriji pogledajte tko je sve bio na Ribnjaku!

Linker
27. travanj 2024 02:07