Profimedia, Backgrid UK
Kao iz Fellinijevog filma

Ova haljina pristaje joj bolje i od minice: Natalia Vodianova glamuroznija nego ikada

Tjedan mode u Londonu završio je velikom humanitarnom večerom London's Fabulous Fund Fair koju organizira supermodel Natalia Vodianova, a ove je odabrala temu koja je njoj osobito odgovarala kada je dress code u pitanju.

Ruska manekenka Natalia Vodianova ove je godine odlučila da će tema gala večeri biti talijanski hedonizam po uzoru na filmove Federica Fellinija, a dress code je ukratko bio "kao iz Fellinijevog filma", dok je sve bilo uređeno kako bi podsjećalo na Italiju. 36-godišnja manekenka humanitarnom je večerom prikupljala novce za siromašne ruske obitelji, kojima želi "lijep život" pa je zbog toga i odabrala "La Dolce Vita" kao glavnu temu.

BGUK_1490742 - LONDON, UNITED KINGDOM  - Fabulous Fund Fair, Fall Winter 2019, London Fashion Week, UK

Pictured: Natalia Vodianova



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 414621176, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Natalia Vodianova sa suprugom

Naravno, Natalia se potrudila da bude zvijezda partyja: nosila je elegantnu plisiranu haljinu francuskog brenda Dior i to metalik nijanse s detaljem mašne na leđima. Preko nje prebacila je crveni kaput, a sve je začinila elegantnom frizurom i cijelim svojim outfitom podsjetila na zlatno doba Hollywooda i dive o kojima se i danas, više od pola stoljeća nakon, priča s jednakim divljenjem.

A uz zlatnu, njezina boja večeri bila je i crvena jer je osim kaputa, tu nijansu nosila i na usnama, ali i odabrala i glamurozne naušnice s crvenim dijamantima koje nikome nisu mogle promaknuti.

BGUK_1490511 - London, UNITED KINGDOM  - Celebrities attending London Fabulous Fund Fair event at the Roundhouse during LFW.

Pictured: Natalia Vodianova

BACKGRID UK 18 FEBRUARY 2019, Image: 414566756, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Natalia je sa svojim humanitarnim radom počela još prije 14 godina: kada je imala samo 22 godine pokrenula je Naked Heart Foundation i od tada, kroz zakladu, pomogla više od deset tisuća djece s mentalnim i fizičkim poteškoćama, financirala je više od 200 igrališta diljem Rusije, različite ljetne programe, terapije te pomogla ruskim udrugama koje pomažu obiteljima s djecom s posebnim potrebama.

Sve je to vrlo važno ruskoj manekenki zbog mlađe sestre Oksane koja ima cerebralnu paralizu i autizam, a liječnici su predviđali kako neće živjeti duže od 10. godine. Danas ima 30. i dobro je, živi s njihovom majkom u Nižnji Novgorodu gdje su Nataliju otkrili skauti za modele kada je imala samo 17 godina. Danas većinom živi u Parizu sa suprugom Antoineom Arnaultom s kojim ima dva sina: 4-godišnjeg Maxima i 2-godišnjeg Romana, a s njima žive i Lucas (17), Neva (12) i Viktor (11), njezini sinovi iz braka s Justinom Portmanom od kojeg se razvela prije osam godina.

BGUK_1490510 - London, UNITED KINGDOM  -    Celebrity arrivals on the red carpet for the Fabulous Fund fair to benefit Naked Heart Foundation, hosted at The Roundhouse, Chalk Farm London.

Pictured: Natalia Vodianova



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 414566581, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Linker
19. travanj 2024 23:43